У Луцьку «бляхар» збив школярку

2
-15
У Луцьку «бляхар» збив школярку
На другий день Різдва у Луцьку внаслідок ДТП постраждала сімнадцятирічна школярка.

Аварія відбулась на нерегульованому пішохідному переході на проспекті Відродження. За словами очевидців, водій автівки Опель Омега на польських номерах, нібито, швидкість не перевищував. Але, коли побачив, що збив дівчину, втік з місця події, - повідомляє 12 канал.

Нагадаємо, що 8 січня автомобіль на "бляхах" збив 17-річну школярку і втік.

Розгледіти номерний знак перехожі не змогли − і через темряву, і через те, що машина була брудною. Одразу ж кинулись на допомогу постраждалій дівчині. Вона лежала без свідомості, кінцівки були неприродньо вивернуті.

За словами очевидців, медики прибули на місце за п'ятнадцять хвилин. Натомість у "швидкій" запевняють - приїхали на місце аварії за шість хвилин і надали допомогу потерпілій.

"Встановлено, що виклик на «103» з приводу ДТП по вул. Відродження, поступив о 21.42. Згідно показників GPS-навігатора бригада Луцького відділення ЕМД, яке базується на пункті постійного базування по вул. Рівненській, прибула на місце виклику о 21.48", - повідомили у центрі екстреної медичної допомоги.

Наразі школярка перебуває в обласній лікарні. Її стан − важкий. У дівчини закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, а також численні травми тіла.

Тим часом аварію вже розслідує поліція.

Санкція статті передбачає обмеження волі до трьох років. Та винуватця ДТП поліцейські поки що так і не знайшли. Правоохоронці звертаються до мешканців міста по допомогу. Якщо вам відома будь-яка інформація про водія, зателефонуйте до відділку поліції.

Більше - у сюжеті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спалити всі машини на бляхах.
Відповісти
Ти дебіл?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні