«У нас краще», - Гунчик похвалив ремонт дороги Луцьк-Львів

1
-2
«У нас краще», - Гунчик похвалив ремонт дороги Луцьк-Львів
Голова ОДА Володмир Гунчик заявив, що волинські дорожники якісніше відремонтували дорогу Луцьк-Радехів-Львів, аніж сусіди.

Про це йшлося у вівторок, 9 січня, під час оперативної наради в ОДА.

За словами Володимира Гунчика, цьогоріч розпочнуть ремонт автодороги «Луцьк-Ковель», який планують завершити у 2019 році.

«Ремонт дороги «Луцьк-Львів» на території Волині виконали. Я мав можливість проїхатися по цій дорозі вночі і побачив, що освітлюються всі населені пункти, працюють всі світлофори. Приємно відзначити, нехай не ображаються львів’яни, але в нас краще», - наголосив очільник краю.

Нагадаємо, раніше директор департаменту інфраструктури та туризму Іван Мирка розповів, що турки перероблювали три ділянки автошляху «Луцьк-Радехів-Львів».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пан гнусик ще мав би розказати, що на ремонт участка у Волинській області (менший за протяжністю) пішло вдвічі більше коштість, ніж у Львівській, хоча стан дороги до ремонту там був набагато гірший
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні