«Вона лежала вся перекручена»: подробиці аварії, у якій постраждала 17-річна дівчина

23
5
«Вона лежала вся перекручена»: подробиці аварії, у якій постраждала 17-річна дівчина
"Бляхар", який збив 17-річну дівчину, об'їхав тіло та зник з місця аварії.

Про це у коментарі «Волинь24» повідомила лучанка Ольга Кірілюк.

Варто нагадати, що резонансна аварія трапилася у понеділок, 8 січня, близько 22:00.

"Я в той момент була біля зупинки, що навпроти Там Таму. Почула удар досить великої сили і подумала, що машини стукнулись, але побачила, що одна машина стоїть перед пішохідним переходом рухаючись в сторону Лучеська, а другий об'їзжає когось (як виявилось, дівчину) і рухається далі! До речі, швидкість була не висока, точно в допустимих межах." - наголошує Кірілюк.

"Він проїхав біля мене, я почала кричати: люди, номера дивіться, він людину збив! Але задні номери були брудні, а він просто подивився на мене і поїхав далі..." - каже Кірілюк.

Лучанка зазначила, що вона почала набирати на гарячі лінії поліції та "швидкої", але всі оператори були зайняті.

Ольга підкреслила, що автомобіль, який збив 17-річну дівчинку -
"Фольксваген" універсал темного кольору.

"Точніше не скажу, бо було темно і я була шокована", - зазначила вона.

Водій іншого автомобіля, який проїжджав поруч, запевнив Ольгу, що автомобіль точно був на польській реєстрації.

"Дівчина лежала вся перекручена і дуже важко дихала. Її хлопець намагався знайти пульс, але не зміг, я спробувала на руці — також не змогла. Але вона точно дихала. Хлопець зняв свою куртку та накрив її", - повідомила Ольга Кірілюк.

На щастя, хлопець не постраждав. Як він розповів Ользі, вони до останнього йшли разом, але згодом "вона чогось просто рвонула вперед".

"На вигляд їй десь 17 років. Зелене волосся. Знайома, з якою я йшла, каже, що вона нібито вчиться у 9 класі", - резюмує Ольга Кірілюк.

Передрук заборонено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мітинг проти тих бляхарів вже назріває. Потрібен тільки хороший організатор. Надіюсь скоро ми будем під стінами поліції. Бо так далі вже не можна терпіти
Відповісти
До чого тут поліція? Що ти вже не можеш терпіти? На вибори ходив? Голосував? Бачили очі, що вибирали?
Відповісти
Бляхарі ще за Януковича починали з"являтися взагалі то, ще тоді баригі контрабандисти, жлоби знайшли лазєйку!!!
Відповісти
Впереде купуй російську девятку без гідропідсилювача керма за ціною бляшаного 5-ого пассата, і кричи Слава Україні на всю гортань!
Відповісти
9-й клас?17років?
Відповісти
Камери спостереження і т.д.А то вже получається уже не зовсім правда.Баба бабі сказала
Відповісти
Пару днів назад Рівнчнин насмерть збив радехівчанина,другий збив і заховав край дороги тіло,і це ж не всі випадки,і вони на укрбляхах.Чого там журналісти не пишуть бурні заголовки.Скільки наша влада платить журналюгам із Волинь24 за те щоб зробити розголос над єврономерами?Шановні журналісти,якщо своїми заголовками ви зробите між людьми заколот і від вашої подачі люди пострадають,то в той момент памятайте,що роздули "заколот "між людьми саме ви.
Відповісти
Заколоту ніхто не робить, але вочевидь, що доступність автомобілів (в даному випадку без укр.реєстрації), в тому числі для всяких недоумків і відсутність відповідальності - дає свої плоди. Нашому народу не можна робити авто доступним для більшості населення, ми ще не доросли до цього. І нема чого кивати на Європу з дешевими авто - нам туди, з такими темпами розвитку суспільства, ще 1000 років дороги нема.
Відповісти
так а влада я ще памятаю хотіла зброю українцям дозволити.щоб ви тоді сказали
Відповісти
Шановні Лучани не пройшло і тижня від трагедії 3 числа і знову збивають людей.Чому люди в погоннах нічого не коментують як проходить розслідування чи потрібно під стінами з поліції зібратись.Скільки ще потрібно смертей і покалічений людей щоб щось з рушилось з місця
Відповісти
мені здається справа не в бляхах, а в тому хто кермує.
Відповісти
То тільки здається... а по факту мудак , який збив не покараний, бо на бляхах... Тобі якому щось здається ще раз буде сказано, державний номер потрібний для ідентифікації власника. Якщо порушив- маєш знати що понесеш відповідальність, а не втечеш і шукай вітра.. Ми живемо в Україні, номера мають бути українські. На польських номерах мають їхати поляки. Скільки людей має постраждати, щоб вам оленям яким щось здається це дійшло?
Відповісти
То може вже почати нормально розтаможувати, а тоді і побачимо ху із ху? Бляхи то бляхи, але ж права у тих шоферів - українські! Хто ж їм їх видає? Польща?
Відповісти
Не найближчі 1000 років а ніколи. Бо Україна це країна без майбутнього.Не так давно писали про таксі на бляхах. Так два дні на Київському майдані стоїть на стоянці з шашкою.Невже самі легальні водії неможуть втлумачити раз поліція на селфі і часу немає.
Відповісти
А справа саме в "бляхарах", особисто був світком ДТП за участю такого авто, а в поліцію не зміг повідомити оскільки крім PL нічого не запам'ятав.
Відповісти
Англійську вчи, які ж ви нерозумні, ось наприклад купив я український техпаспорт і номера наші ліві і вчепив, то таке авто ще тяжче знайти ніж євробляху.
Відповісти
та дурять людям голову бляхи.бляхи.До чого тут бляхи.коли стається дтп з укр номерами то все норм.ніхто і нічо.як тільки стається з бляхарами щось то одразу різні писаки роздувають проблему
Відповісти
шо за дебіли пишуть ці статті, хлопець її накрив куртою бо їй було холодно,пульс він нащупав і хорошим єбак@м всім про це сказав і нікого не підпускав до неї бо були розумники які намагалися перевернути дівчину, хлопець взагалі молодчина взяв ситуацію під контроль
Відповісти
Не в блчхах діло, швидше за все за кермом була людина як навчалась та отримувала права в наших авто школах і мрео а я не з чуток знаю як там їх видають... коли людина вчить правила щоб здати самостійно то їй відкрито кажуть потрібно дати на лапу бо не здасиш, а другий не буде вчити просто дасть гроші і в путь... от такі люди небеспечні а не бляхі як вам це хочуть вбити в голову.
Відповісти
Поки будуть їздити не зареєстровані на україні машини доки будуть не покарані смерті!!! Раніше 21 рік міг купити собі Жигулі а тепер бмв 3л мотор і газу бо мозгу нуль.......А таксисти дійсно є на бляхах і це Бред.......Бо ти сів і Не знаєш хто і куди тебе везе....
Відповісти
бляхи,бляхи, Люди схаменіться,задумайтесь,при чому тут бляхи,чому вельмишановна влада не підпише закон про легалізацію таких авто без подвійної плати? Хто хоче купити таку той без зайвих вагань купить з законом чи без. Але є одне велике АЛЕ,тоді вбивць на колесах можна було б знайти відсотків 70,і задумались би трохи про правила і відповідальність,а так люди відчувають безнаказаність,і як було вище сказано права то українці видають,куди дивляться вони? Недавній приклад з зайцевою,коли замішана така персона то і автошколу в якій вона отримала права будуть судити,а так давно і зі всіма треба тоді й будуть думати кому права давати.
Відповісти
ти не правий, може ще школу і дитсадок судити за те що її вчили? В країні більшісь чоловіків їздятть з купленими правамиІ нічого, бо все діло в вседозволеності, грошах і пантів, купили лексуса чи насосала і все звєзда, скільки таких по україні? Балують дітей, виховують так що для них основнацінність це гроші, звязки у владі, от і маєм результат!
Відповісти
Аууууууу... В якій країні ти живеш?...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні