Депутат Луцькради обурився бездіяльністю муніципалів

5
4
Депутат Луцькради обурився бездіяльністю муніципалів
Нащо витрачати 10 мільйонів на луцьких муніципалів, якщо вони не можуть вплинути на тих, хто «плювати хотів на правила благоустрою міста»?

Депутат Луцькради Богдан Богонос обурився бездіяльністю луцьких муніципалів. Мовляв, більше місяця пройшло відтоді, як він звернув увагу департаменту муніципальної варти Луцької міської ради на стихійне сміттєзвалище біля автостанції №1 під бордами ФОП «Товстенюк», одна навіть напередодні Різдвяних свят купи зі сміттям не прибрали.

«Близько місяця тому акцентував увагу департамент муніципальної варти Луцької міської ради на ситуацію з купами сміття біля ТЦ "Слон" прямо під бордами ФОП "Товстенюк". За кілька днів по тому Юлія Сиротинська (керівник департаменту, - ред.) інформувала, що уже займаються вирішенням цього питання. Сьогодні у нас 8 січня 2018 року, нижче публікую фото з того ж місця. Проблема лише поглиблюється. У мене я і у містян виникає логічне питання. Чи доцільно витрачати на департамент понад 10 мільйонів на рік, якщо суб'єкти господарювання плювати хотіли на правила благоустрою міста?» - пише обранець на своїй сторінці у фейсбуці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А давайте купимо муніципалам сміттєвоз, гарно збирають кіоски, то зі сміттям тим паче справляться.
Відповісти
вихід є лише один --розігнати цю варту вже в лютому ! Хай шукають собі роботу в Польщі .............
Відповісти
А до чого тут муніципали? Це ж не їхня сфера діяльності сміття прибирати! Якщо Товстенюк не може прибрати сміття біля свого об'єкту, розірвати договір з ним. А муніципали нехай демонтують його об'єкт після рішення міської влади. Але ж дозвіл на це ті ж депутати що ганяють муніципалів та "захищають" свої мафи не дадуть. Нехай спочатку розберуться яка структура за що відповідає, а потім пропонують єдиний орган який хоч щось в Нашому місті робить розігнати. Може краще розігнати тих недолугих депутатів, які більше трьох разів не були на сесії і т.д.
Відповісти
Така ж ситуація щотижнево і на вулиці вишківській (у вашому окрузі). Правда тут причина у безглуздій роботі спецкомунтрансу. Сміттєвоз їздить лише до половини вулиці, де розвертається. Пропозиція-внести зміни у маршрут руху сміттєзбиральної техніки і спрямувати автомобілі по вулицях героїв УПА - вишківській - Степана руданського - Марії заньковецької. Тоді і на вул. С. Руданського сміттєвозу крутитися крутитися та руйнувати колодязі луцькводоканалу не доведеться. Щоправда для цього, напевно слід заклчити договори з вишкіівцями, які не мають договорів на вивіз сміття, а тому і носять його на перехрестя. Для реалізації вище наведеного треба комусь підняти м'яке місце зі стільця. Тоді і муніципали не потрібно. Р. S. Перш ніж когось карати, дайте людям можливість правопорушення не скоювати.
Відповісти
депутат обурився???
Богдан Богонос обурився??? який молодець! хай би прибрав сам! ЧМО!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні