У Парижі померла переможниця Євробачення

0
0
У Парижі померла переможниця Євробачення
У неділю, 7 січня, у Парижі померла французька співачка Франс Галль, справжнє ім'я якої – Ізабель Галль). Причиною смерті 70-річної співачки стали наслідки раку.

Про це із посиланням на Le Figaro повідомляє Канал24.

Франс Галль у кінці грудня 2017 року потрапила до лікарні через важку інфекцію, яка з'явилася на тлі рецидиву раку. Співачка боролася з недугою останні 2 роки життя.

Галль народилася 9 жовтня 1947 року. Розквіт її кар'єри припав на 1960-ті роки. Дідусь артистки був одним із засновників знаменитого хору хлопчиків Croix de bois, а батько був автором пісень для Едіт Піаф і Шарля Азнавура.

Однією з найпопулярніших пісень Галль стала Poupee de cire, poupee de son ("Воскова лялька, набита тирсою"), з якою вона перемогла на пісенному конкурсі Євробачення у 1965 році. Тоді співачка представляла Люксембург.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні