Як «росте» житловий комплекс «Супернова»*

2
5
Як «росте» житловий комплекс «Супернова»*
У новому році на будівництві житлового комплексу «Супернова» не знижують темпу робіт. Тим більше погода цьому лише сприяє.

Житловий комплекс будівельної компанії «Інвестор» швидкими темпами «росте» поряд із величезним парком та Старим містом, тож з вікон будівлі відкриватиметься надзвичайний пейзаж, - повідомив ВолиньPost.

Станом на початок січня 2018 року у першому будинку «Супернови» триває монтаж вікон. Також тут почали виконувати внутрішні роботи.

Другий будинок на стадії облаштування під'їзду, також тут встановлюють двері та проводять сантехнічні роботи. У будинку №3 наближаються до завершення фасадні та штукатурні роботи, і монтаж теплих підлог.

У четвертому будинку продовжують перекриття першого поверху.

У п'ятому почали монтаж фундаменту.

Нагадаємо, на першому поверсі «Супернови» продають квартири, які можна легко переоблаштувати під власний офіс або ж здавати його в оренду.

Також покупець житла в «Супернові» отримує в подарунок плазмовий телевізор, розмір якого залежить від площі квартири. Крім того щасливі власники житла стають учасниками розіграшу кухні за індивідуальним замовленням від виробника меблів «Інтерремо».



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в середині,як виглядають квартири,яке їх планування слабо показати?
Відповісти
Гарні будинки.і місце хороше.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні