У луцькому «Юванті» 13 торгових точок - без світла

4
7
У луцькому «Юванті» 13 торгових точок - без світла
У Луцьку в торговому центрі "Ювант" 13 крамничок вже 7 місяців відрізані від електропостачання.

За словами людей, магазини незаконно відімкнули від живлення, - повідомляє Волинське телебачення.

Підприємець Володимир Кунц розповідає, що електропостачання у крамничках відрізали тоді, коли їхні власники відмовилися підписувати нові угоди з приватною фірмою "Скорпіон-сервіс". Фірма, згідно договору, забезпечує надання послуг, зокрема, з охорони та електропостачання. Власник фірми є також засновником торгового центру.

"Угоди, які запропонували людям підписати, не мають відношення до закону. Згідно калькуляції, близько 65 гривень за квадратний метр. Раніше було 27 гривень", - обурюється підприємець Володимир Кунц.

Таке підняття цін на обслуговування директор "Скорпіон-сервіс" Віктор Мохнюк пояснює тим, що попередні угоди застаріли, а тарифи на послуги зросли. За його словами, на нові умови не погодилися 7% підприємців торгового центру.

Детальніше - у сюжеті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тю, написати колективну заяву на дії слідчого в прокуратуру - через день буде світло 100%
Відповісти
Хитрущі бариги. Закінчився старий договір, а в новому зросли тарифи,так як усюди, а вони хочуть нахаляву платити...Взагалі потрібно виселити.
Відповісти
Кунц нахапався кредитів, тепер невіддає банкам, напевно на електороенергію невистачає. Бариги ігнорують договора ,хочуть халяви.
Відповісти
Зато Васька по цервам РПЦ їздить....в той Ювант і так ніхто не ходить,сам Вася копає собі яму.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні