У центрі Луцька вкрали дрова з вертепу

11
7
У центрі Луцька вкрали дрова з вертепу
У Луцьку компанія молодих людей вкрала дрова з вертепу біля головної ялинки міста.

Інцидент трапився у ніч на 5 січня, - повідомив власкор "Волинь24".

Члени громадського формування "Самооборона" помітили, як троє невідомих щось брали у пакунки з різдвяного вертепу у центрі міста. Виявилося, що двоє хлопців і дівчина вкрали дрова, які є елементом інсталяції у вертепі.

Злодіїв затримали на проспекті Волі біля магазину "Манго", коли вони клали поліна у свій автомобіль. Поки на виклик їхали патрульні, один хлопець відкрив багажник авто і викинув дрова.

Екіпаж патрульних не побачив жодного правопорушення в діях молодих людей. Поліцейські перевірили у хлопців і дівчини документи і відпустили їх.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А дійсно - навіщо в Віфлеемі дрова? Там тепло. Люди за реалізм
Відповісти
Прекрасно! не побачили порушення! то потім не дивуйтесь, що знімуть іграшки з ялинки, зружуть ілюмінацію або відламають черговий раз якусь штуку з якоїсь фігури. Якби оштрафували та ще й оприлюднили фото на весь Луцьк, то якесь чумидло наступного разу подумало б чи варто таке роботи.
Відповісти
То бидло з того ж сорту,що і краде квіти з меморіалу,і ламає лавки в парку...самооборонівцям респект за небайдужість до міста,в якому проживаєм...
Відповісти
Та це ж якесь знущання! Таке враження, що хтось просто насміхається з місцевої влади і поліції, фактично під носом крадучи дрова у вертепі, кидаючи лавки в річку, ламаючи ілюмінацію. І це в центрі міста. Може вже якось влада роззує очі і забезпечить хоч мінімальний порядок?? Бо складається враження, що поліція просто катається на робочих машинах, не звертаючи уваги на явні правопорушення!!!
Відповісти
Навiть то сам Путiн :-)))))))))))))
Відповісти
На машині і красти дрова в вертепі, то абсурд. Якщо в тебе є гроші на заправку авто, то знайди 50грн. і купи на любій заправці дрова. Щось підказує, що їх ціль не була знайти дров на шашлик і т.д. А зробити якусь шкоду
Відповісти
відколи вандаоізм не є правопорушенням? Молодики порушили інсталяцію в місті - це вандалізм! Забрали те, що їм не належить - пограбування!
Відповісти
не пограбування. крадіжка.
Відповісти
Самооборонівці - супер! А тим вилупкам такого ж життя, яке самі творять.
Відповісти
Дуже сподобалось красти дрова, також обожнюю ламати лавкі в луцьку, але вони не поміщяються в машину як дрова, тому надаю перевагу лише окремому виду вандалізму. А ці самооборонівці які мене «затримали» так один з них мій кум і ми специально пофотографувались і придумали цю історію, щоб нам заплатили на volyn24.com! Доречі мій кум також екстриміст в вільний від самооборони час, але там йому хоть платять за його екстримізм, про який він не пише ніколи в своїх постах в новинах!
Відповісти
Дровяний злодюга мав би знати,що самооборонівці не на зарплаті,а на добровільних засадах...і всі подальші дописи цьго пасивного ахтунга вважатиму тупим струсом повітря....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні