Водій маршрутки «Луцьк-Боратин» курить у салоні автобуса

1
9
Водій маршрутки «Луцьк-Боратин» курить у салоні автобуса
Водій маршрутки № 212а «Луцьк-Боратин» курить у салоні автобуса.

Про це написала Лєна Дворниченко у Фейсбуці.

«Цей чоловік неодноразово дозволяє собі палити, не виходячи з маршрутки, завдяки чому всі пасажири насолоджуються неповторним запахом цигарок всю дорогу. Так як він постійно це робить у салоні автобуса,то запах не вивітрюється. Це мені дуже набридло і я дуже чемно попросила його не палити в автобусі. На що він мені теж дуже люб'язно відповів "будеш ходити пішки". Цікаво, що інші люди спокійно сиділи і не робили ніяких зауважень, ніби запах цигарок їм не приносить ніякого дискомфорту. На жаль, сфотографувати це порушення у мене не вийшло», - йдеться у дописі.

«Маршрутка у Боратин подорожчала від 6 до 8 гривень. Нещодавно була свідком, як в маршрутці люди кричали, що це занадто дорого. Але у даному випадку недоцільно висловлювати свої претензії водію, бо не він встановлює тарифи. Звертатися потрібно до перевізника», - пише дівчина.

«Чому маршрутка їзить до «комендантської» години? Чому ця ситуація стільки часу не вирішується?! Про цю проблему постійно говорять, але нічого не роблять. Директор департаменту інфраструктури та туризму волинської облдержадміністрації Іван Мирка з цього приводу висловився так: "Якщо с/г прийде і скаже мені, що о такій-то годині на зупинці буде стільки-то людей, то ми, своєю чергою, попри досить тривалі бюрократичні процедури запустимо маршут". Він також сказав, що якщо робота не проведена з людьми, то запущений маршут не протриває і одного дня. Прошу депутатів звернути на це увагу», - додала Олена Дворниченко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я також водій маршрутки,чому ви не звертаєте увагу на своїх односельчан,які їздять також в маршрутках в нетверезому стані,вранці з перегаром таким,що можна закушувати.Жінкі поналивають на себе п'ять різних запахів духів,що вилазять очі.Інші не миті,смердить від них як з коровника.І як мені,водію витримати цілий день в цих запахах?Я також курю за кермом в маршрутці,але з відкритим вікном.До цього дня ще ніхто з моїх пасажирів не робивмен зауваження.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні