Лучани скаржаться, що у їхній двір звозять сміття з базару і з магазинів

1
5
Лучани скаржаться, що у їхній двір звозять сміття з базару і з магазинів
Лучани скаржаться, що у двір, який знаходиться в районі торгового центру "Слон", звозять сміття не лише із приватного сектору, а й з Завокзального ринку та навіть магазинів.

Лучанин Ярослав Мамчур розповів у соцмережі, як 3 січня четверо чоловіків принесли сюди вісім величезних мішків сміття з магазину "Обнова".

"Маємо "щастя"жити в дуже жвавому місці нашого Луцька. Поряд автовокзал, торговий центр "Слон", недалечко залізничний вокзал, під вікнами одна з найбільших шкіл міста, а ринок так взагалі практично в дворі будинку закінчується.

Інколи зручно, але є чимало мінусів. Один з них - дуууже жвавий рух в дворі. У нас практично стоянка авто клієнтів ринку. Вранці майже не можливо в"їхати в двір через довіз батьками дітей під двері школи. Благо уроки закінчуються не одночасно, то рух трохи спадає.

Але фішка в тому, що багато проживаючих у приватному секторі за містом батьків привозять нам в двір ще й своє сміття. Це, певно, якщо їх дітки нам замало насмітять.

Відвідувачі ринку теж привозять своє сміття, а свої коштовні "тазики" ставлять на газони і тротуари - місця ж в дворі бракує.

Носять нам сміття і власники контейнерів "слоненят".

А сьгодні нас "ощасливив" ще й супер магазин "Обнова" з ТЦ "Слон". Аж четверо хлопів принесли нам в двір вісім величезних мішків сміття. А ми вже захлинаємось від цього "щастя" після свят", - пише чоловік.



Нагадаємо, у Луцьку останнім часом почастішали скарги мешканців на комунальників, які не вивозять сміття.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Виходимо сортувати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні