У Володимирі перевізник відмовився пускати маршрутку через збитковість

0
2
У Володимирі перевізник відмовився пускати маршрутку через збитковість
У Володимирі-Волинському перевізник відмовився обслуговувати маршртут №9 через його збитковість.

З 1 січня маршрут №9, який слідував - вул.Зимнівська - центр - вул.Устилузька - оз. Лісне, залишився без перевізника, - пише Район.Володимир.

Підприємець, який обслуговував даний маршрут, відмовився від нього через збитковість.

Як розповів нам начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва міськвиконкому Віктор Фіщук, наразі ведуться перемовини з іншими перевізниками, які б могли взяти цей маршрут для обслуговування. Коли вирішиться ця проблема, - невідомо, залишається тільки чекати.

Відтепер людям складніше буде дістатися на роботу, мешканцям вулиці Зимнівської та Луцької тепер, аби добратися до Федорівського кладовища треба буде робити пересадки.

Так само з пересадками тепер будуть добиратися до школи учні Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернат «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні