На волинській шахті припинили видобуток вугілля

1
3
На волинській шахті припинили видобуток вугілля
На шахті №9 «Нововолинська» припинили видобуток вугілля.

Про це написав голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Як повідомив мені Василь Гура, голова первинки НПГУ шахти №9 «Нововолинська», сьогодні їхнє підприємство припинило видобуток вугілля. А «причина банальна – немає на чому працювати». На шахті працювали три лави. Останній тиждень ледь добували на одній. А тепер і там припинили видобуток – немає зубців на комбайн", - йдеться у дописі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Не дадуть зарплату - почнемо підземний страйк», - волинські гірники

"Призначений два тижні тому гендиректором ДП «Волиньвугілля» Андрій Пилипюк, «займається невідомо чим». У телефонній розмові гендиректор сказав Василю Гурі, що він знає про ситуацію на дев’ятій шахті. Повідомив, що матиме зустріч із паном Венгриним – «смотрящим» на шахтах Львівсько-Волинського басейну. І розраховує, що той йому чимось допоможе", - пише Михайло Волинець.

"А ще Василь Гура нагадав, що на копальні накопичилася заборгованість із зарплати – із гірниками промгрупи повністю не розрахувалися за листопад минулого року, а працівникам непромислової - виплатили лише за серпень", - додав чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шахтеры дайте лопату этому смотрящему и пусть кидает уголь пока не выплатят зарплату.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні