У Камені-Каширському започаткували шаховий турнір

1
3
У Камені-Каширському започаткували шаховий турнір
У Камені-Каширському відбувся відкритий Фестиваль міста з шахів.

Це був відкритий Фестиваль міста з шахів «Зимовий Кубок Каменя-Каширського 2017», котрий організував та провів Камінь-Каширський міський центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх» (директор Сергій Панасюк), - повідомив Район.Камінь-Каширський.

Результати гри кожного гравця враховувались у визначенні його рейтингу серед інших шахістів регіону.



Участь у ньому взяли шахісти з різних районів області. А це із Камінь-Каширського, Ковельського, Любомльського, Старовижівського, Володимир-Волинського... Загалом на Фестивалі змагалося 42 шахісти.

Фестиваль проводився за швейцарською системою згідно діючих правил гри у швидкі шахи. Змагалися у шаховій майстерності чоловіки, жінки та юнацтво.

Головним суддею була спеціально запрошена суддя першої категорії Олена Черняк.

А переможцями у цих шахових змаганнях стали Валентин Янюк з Ковеля, Антоніна Самолюк з Любомля, та Андрій Дячук з Володимира-Волинського. Вони посіли перші місця у своїх категоріях.

Переможці, а також ті шахісти, що посіли другі та треті місця, були нагороджені дипломами, кубками та грошовими винагородами.

За словами директора Камінь-Каширського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Сергія Панасюка, участь у фестивалі такого рівня для багатьох була важливою.

"Взагалі у Камені-Каширському вже проходить традиційний щорічний обласний фестиваль з шахів «ВОЛИНЬ-ПІВНІЧ». І започаткований фестиваль буде також традиційним." - зазначив Панасюк.

Теги: шахи, турнір
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мені нагадує про "Нью-Васюкі" )))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні