--> У Києві - смолоскипний марш до дня народження Степана Бандери | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Києві - смолоскипний марш до дня народження Степана Бандери

3
-9
У Києві - смолоскипний марш до дня народження Степана Бандери
У Києві відбувся смолоскипний марш з нагоди 109-ї річниця з дня народження провідника ОУН Степана Бандери.

Понад тисяча прихильників політичної партії "Всеукраїнське об'єднання "Свобода", національно-визвольного руху "Правий сектор", партії "Національний корпус" та інших націоналістичних організацій у центрі Києва беруть участь у заході, - пише УНІАН.

Хода розпочалася з проїжджої частини вулиці Володимирської, на якій учасники маршу перекрили чотири смуги.

Учасники смолоскипної ходи тримають у руках прапори України, червоно-чорні прапори, «Національного корпусу», а також символіку "Свободи", «Правого сектору», «Конгресу українських націоналістів», всеукраїнської організації «Сокіл» та інших націоналістичних об'єднань. На початку колони учасниця акція несе портрет Бандери.

Учасники маршу пройдуть вулицею Володимирська, бульваром Тараса Шевченка, вулицею Хрещатик і завершать акцію проведенням віче на Майдані Незалежності. За порядком стежать 100 правоохоронців.

Смолоскипний марш відбувається під гаслом "За славу героїв, за майбутнє дітей!". Перед початком маршу народний депутат України Андрій Іллєнко запевнив журналістів, що хода буде мирною. Також учасники акції несуть портрет Бандери.

За його словами, сьогоднішня хода стосується не лише історії, а й актуальних питань сьогодення.

"По завершенню маршу відбудеться мітинг. На мітингу будуть обговорюватися не тільки питання історії, але і актуальні політичні питання сьогодення, і, власне, плани патріотичних націоналістичних сил на рік: як ми бачимо ситуацію в країні, що ми вважаємо необхідно зробити для того, щоб припинити цей бардак, який є в нашій державі, припинити абсолютну бездіяльність, корупційність і антинародність нинішньої влади", - заявив Іллєнко.

Смолоскипний марш супроводжують правоохоронці.

Відео - ТСН.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кожного року,по два рази на рік (на Покрову і Новий рік) коптять,а толку як не було,так і нема. Один піар,в який ніхто не вірить.
Відповісти
вэрь таварищ в ...свэтле будущэ щэ не долго
Відповісти
Як раз у радянському союзі і носились з портретами та ходили на мітінги, може вже треба відходити робити собі кумира та почати працювати?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні