Воїни АТО зібралися у новорічну ніч у центрі Луцька

12
1
Воїни АТО зібралися у новорічну ніч у центрі Луцька
У новорічну ніч біля Стелли Героїв у центрі Луцька влаштували акцію із вшанування загиблих.

Біля Стелли у ніч на понеділок, 1 січня зібралися учасники Спілки воїнів АТО, активісти Самооборони. Присутні заспівали гімн України.

Цікаво, що попри велику кількість людей, які прийшли на центральну площу міста святкувати Новий рік, ніхто з них не доєднався до акції воїнів АТО.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дякую Вам браття. Слава Україні!
Відповісти
Жаль, що не приєдналися!!!!!
Відповісти
Тому що такі акції треба проводити в інший час
Відповісти
Як не соромно? В інший час? Це ж коли цікаво, коли такі як Ви по роботах і можуть зробити вигляд, що не помітили акцію?! та завдяки їм маєте змогу взагалі святкувати І робити вигляд, що війни немає. А взагалі в інший час, а не коли війна в країні, треба з пляшками в центрі новий рік святкувати
Відповісти
Тому що ти гандон...
Відповісти
Неприсоединились ибо народу противна ваша неправедная война
Відповісти
Не маєш розуміння, тому, що тебе ця війна обійшла стороною, сидиш тихенько в своїй домівці тай не знаєш, що діється в твоїй країні.
Відповісти
Слава Україні! Вічна слава Героям!
Відповісти
Ти хто такий,щоб за народ говорити??? Гнида та мразь.
Відповісти
Кожен діє так як хоче щоб відноситися до нього. Жаль що в нас черстві люди, які шукають виправдання,а не можливостей. Героям слава! Смерть ворогам! Україна понад усе!
Відповісти
У кожного своя совість... Вважаю що слід би було проявити солідарність і приєднатись..... Адже саме завдяки цим людям ми мирно живемо. До того ж ніхто нікого не заставляє там цілу ніч стояти.... Люди не пожаліли життя, а присутнім там шкода було 10 хвилин свого часу. ГАНЬБА....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні