--> Бійка у Луцьку біля «Версаля»: поляк розбив обличчя українцю через дівчину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Бійка у Луцьку біля «Версаля»: поляк розбив обличчя українцю через дівчину

8
-9
Бійка у Луцьку біля «Версаля»: поляк розбив обличчя українцю через дівчину
У новорічну ніч біля нічного клубу «Версаль» громадянин Польщі поконфліктував з лучанином: обоє потрапили до лікарні.

Конфлікт стався близько 4 години ранку понеділка, 1 січня, інформує власкор Волинь24.

Зі слів свідків, компанія з кількох чоловіків, які перед тим відпочивали у “Версалі” фотографувалися біля новорічної “кулькової” ялини. В якийсь момент до них вчепився чоловік польської національності, який заявив, що чоловіки спеціально фотографували його дівчину. Виявилося, той – теж відвідувач “Версаля”.

Після словесної перепалки почалася бійка. Попри те, що українець, якому поляк виставив претензію, був не сам – гість зумів добряче його відлупцювати. У “нашого” – розсічена щока і потилиця. Його госпіталізували

Дісталося, правда, і поляку – його теж відвезли до лікарні. Утім, коли поліція з екіпажем “Самооборони” приїхали у травмпункт міської лікарні в надії знайти винуватця інциденту – поляка там уже не було. Наразі відомо, що поліція встановила його особу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гг, поляк на бляхах - втік з місця аварії :))))
Відповісти
Версаль розміщений в поганому місці. Пороблено.
Відповісти
Наші заробітчанки *контактують* з поляками,навіть з жонатими.У мене знайома під час праці в Польщі знайшла собі поляка в якого четверо дітей,але той закохався в неї без тямно,жоні обоє навішали лапші на вуха,той їй допомагає матеріально,тоб то доїть поляка як козу.Полячки,в скорому майбутьному, будуть мати проблеми,так як вони не бардзо тянуть по фейсу на красунь...,а поляки від наших*дуріють*...
Відповісти
Наші жінки красуні, а полячки - з жовтими від хербати і куріння зубами. А ще надміру гонорові і дорого себе зацінюють. Тепер мають клопіт з українками.
Відповісти
Там таке кохання,що поляк явно з глузду з*їхав,полячка молодша,а знайомій 49 років має дочку не замужем,поляк кожен день дзвонить по Ватсаппу запрошуе на споткання...
Відповісти
кому твої побрехенькі цікаві? Поширюй недолугі плітки сусідам
Відповісти
Краще себе дорого зацінювати(мати собі ціну) ніж давати всі іноземцям в клубі. Всі іноземці знайомі які були в Україна кажуть що це жах просто якийсь..
Відповісти
Бо то нема чого по клубах вештаться ночами!
Вдома сидіть ;-Р
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні