Вінничанка побила семирічного сина ременем від сумки. ФОТО

2
6
Вінничанка побила семирічного сина ременем від сумки. ФОТО
37-річна мешканка Вінниці побила свого сина ременем від сумки та вигнала з дому.

За допомогою першокласник звернувся до шкільного соціального педагога. Побачивши синці та садна на голові та тілі дитини, працівниця навчального закладу викликала швидку допомогу, поліцію та соціальну службу, - повідомили у прес-службі ГУ НП Вінницької області.

28 грудня до поліції надійшло повідомлення від соціального психолога однієї з вінницьких шкіл про те, що до неї за допомогою звернувся першокласник. Дитина розповіла, що її побила та вигнала з дому мама. Оглянувши хлопчика, педагог викликала швидку допомогу та поліцію, оскільки усе тіло дитини було у численних саднах та подряпинах.

Як розповіла начальник відділу ювенальної превенції поліції Вінницької області Людмила Кузнєцова, швидка доставила хлопчика у лікарню. Крім тілесних ушкоджень у дитини діагностували гостру респіраторну вірусну інфекцію та підвищену температуру.

Поки лікарі оглядали хлопчика, поліцейські з’ясовували обставини інциденту з його матір’ю. Жінка свою провину заперечує. За її словами, син пішов на прогулянку, після чого повернувся з травмами.

Поліція з’ясовує обставини побиття дитини, опитує сусідів, вчителів та товаришів хлопчика. Призначили проведення експертиз.

Слідчий відділ поліції відкрив кримінальне провадження. Жінці загрожує до 5 років ув’язнення.

Також раніше відносно цієї жінки розпочали кримінальне провадження за ст. 126 Кримінального кодексу України (побої і мордування).

Досудове розслідування триває.

Подальшу долю хлопчика вирішуватиме служба у справах дітей.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЖОРСТОКІСТЬ ПРАВИТЬ СВІТОМ. ДИЯВОЛ!!!!
Відповісти
Дурдом ,жахіття ,рідна мати як вбивця.Нехай одужує маленький школярик,молодець що попросив допомоги !!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні