--> «Брехати по-укропівськи», - депутат про розблокування рахунків «Луцьктепла» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Брехати по-укропівськи», - депутат про розблокування рахунків «Луцьктепла»

4
5
«Брехати по-укропівськи», - депутат про розблокування рахунків «Луцьктепла»
Депутат Луцькради Павло Данильчук обурився тим, що волинські представники партії "Укроп" розповсюдили неправдиву інформацію про розблокування рахунків "Луцьктепла".

Про це депутат Павло Данильчук написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, раніше радник Луцького міського голови Ігор Поліщук заявив, що рахунки "Луцьктепла" розблокували після особистої розмови голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці з міністром юстиції Павлом Петренком.

"Брехати по-укропівськи?! Політики часто брешуть, або говорять не всю правду, але у випадку з волинським осередком укропу (партією) це вже давно закономірність", - йдеться у дописі.

"Вчора їхні представники в чергове видали бажане за дійсне та ще й як завжди останнім часом - досить цинічно. Виявляється голова обласної ради Ігор Палиця подзвонив до міністра юстиції Петренка та відразу вирішив надважливе питання - розблокування рахунків найбільшого комунального підприємства "Луцьктепло". Телефонне право знову повернулось?! А чому не дзвонив пів року тому, як що так можна швидко вирішити питання напряму з міністром?!", - обурюється Павло Данильчук.

"Але насправді це чергова брехня з вуст укропівців, адже цілий день в міністерстві юстиції працювала з цього питання директор підприємства Валентина Малютіна і саме її робота з колегами принесла бажаний позитивний результат! Про це підприємство офіційно і повідомляє на своєму сайті: "І не телефонні дзвінки у владні кабінети вирішують долю підприємства, а команда яка бачить ціль і крокує до останнього, аби лучани мали тепло у оселях", - додав депутат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановний пане Данильчук! Я не збираюся захищати Палицю.Він мені не брат, не сват , не кум. Я ,навіть, не член укропу. але Ви , зараз , такий наївний пост видали" Керівниця із командою(а я виказую їм щиру повагу!). поїхали до Києва і "порішали всі питання з розблокуанням рахунків!" Ну, тепер треба керівникам шкільних закладів їхати "рішати " питання протікаючих криш.будови садочків тощо .Керівникам лікарень - аналогчні профільні питання. А, що? В києві простих керівників слухають! Ви, хоч самі читали, що написали? Можна подумати, що "міністр" юстиції В
олині самостійно "тормозив" розблоковку рахунків! Може ми, пане Данильчук і доживемо до того часу , коли зникне "телефонне право"
Відповісти
Данильчук меле як з перепугу, і як добре прислухатись то за голову потрібно братись! Клоун він з шлейками, і гнати потрібно в три шиї його і йому подібних!
Відповісти
Так і є, Малютіна порішала, а решта то все талала.
Відповісти
Данильчук це типовий "Швондєр"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні