Командиром нового російського фрегата став колишній капітан корвету «Луцьк»

3
-4
Командиром нового російського фрегата став колишній капітан корвету «Луцьк»
Український моряк Григорій Бреєв, який змінив присяги, отримав в командування корабель Чорноморського флоту Російської Федерації.

Як повідомляє одеське видання "Думська", де тепер базується український флот, Бреєв брав участь в церемонії підняття прапора на кораблі, яка відбулася 27 грудня на суднобудівному заводі "Янтар" в Калінінграді і цілував російський триколор.

Сторожовий корабель "Адмірал Макаров" включений до складу 30-ї дивізії надводних кораблів Чорноморського флоту РФ з базуванням в окупованому Севастополі.

Раніше повідомляли, корвет «Луцьк» разом з іншими кораблями Військово-морських сил України, які залишились у Криму, росіяни використовують як донори для кораблів Чорноморського флоту РФ.

Капітан 2 рангу Бреєв народився 31 січня 1979 року в селищі Кирнасівка Вінницької області. З 1996 року служив у Збройних силах України. Закінчив Академію військово-морських сил імені Нахімова.

Командував корветами "Луцьк" і "Тернопіль". Остання посада в ВМСУ - заступник командира Севастопольської військово-морської бази.

У березні 2014 року переметнувся до росіян. Стосовно нього відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 408 КК України (дезертирство).
Теги: корвет
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І це мудло колись кормилось з луцької кормушкі.
Відповісти
НЕДАРЕМНО О.МАРЧУК ЇЗДИВ ТУДИ ПЕРЕД ЗДАЧЕЮ КРИМУ. ТОДІ - ЗДАЛИСЬ, ЗАРАЗ - СЛУЖАТЬ, БАТЮШКА ДОБРЕ ПРОВІВ ПЕРЕМОВИНИ. . .
Відповісти
Це не предатель а мужественный командир. Скоро Украина вернётся к России равноправным партнёром.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні