Зустріч з Бабкіним і хороший урожай: що було важливим для волинян у 2017 році

0
-1
Зустріч з Бабкіним і хороший урожай: що було важливим для волинян у 2017 році
Волиняни вважають найважливішими подіями 2017 року особисті події або ж ті, які трапились з близькими людьми.

Про це свідчать результати опитування, яке провели викладачі та студенти факультету психології та соціології Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Викладачі та студенти запитали у лучан, які події 2017 року були для них найбільш значимими. Всього в опитуванні взяло участь 100 людей.

Найважливішими для більшості стали зміна сімейного стану, поповнення в родині, відкриття власної справи, перехід на іншу роботу.

Однак деякі відповіді були несподіваними. Так, для представників молодшої вікової групи (18-25 р.) 2017 рік запам’ятався отриманням нового досвіду, спілкуванням та новими знайомствами, наприклад, зустріччю з кумиром Сергієм Бабкіним, інтерв’ю з Тарасом Тополею.

Для представників середньої вікової групи (30-42 р.) значимими виявилися матеріальні цінності. Вони називали важливою подією купівлю першого смартфона, встановлення шумоізоляції та декоративного освітлення в машині або ж отримання позитивних емоцій від знайомств із новими людьми.

Для представників старшої вікової групи важливими були події-плани: завершення будівництва дачі, продаж садиби у селі, поїздка на малу батьківщину або ж хороший урожай городини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні