Дітей у Луцьку не викрадали, - поліція

0
6
Дітей у Луцьку не викрадали, - поліція
Інцидент з "викраденням" дітей у Луцьку виявився операцією поліції.

Про це у коментарі "Волинь24" розповіла начальник сектору ювенальної превенції ГУНП у Волинській області Інна Остапович.

Нагадаємо, у четвер, 28 грудня, у Фейсбуці поширювалась інформація про те, що посеред білого дня на вулиці невідомі особи викрали двох дітей.

"Ніякого факту викрадення дітей не зафіксовано. На виконання доручення Луцького відділення поліції були проведені сьогодні (28 грудня, - ред.) рейди на території Завокзального ринку на предмет знаходження там дітей, які займаються жебракуванням та бродяжницвом", - зазначила начальник сектору ювенальної превенції.

За словами Інни Остапович, працівники сектору ювенальної превенції знайшли двох дітей ромської національності, які займались жебракуванням. Дорослих поруч не було. Їх помістили в автомобіль служби у справах дітей і відвезли у притулок до Рожищ.

Відтак, у випадку виявлення схожих ситуацій поліцейські просять телефонувати у "102".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні