--> «Зимова подорож у мрію»: діти луцьких Героїв побували на відпочинку* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Зимова подорож у мрію»: діти луцьких Героїв побували на відпочинку*

0
3
«Зимова подорож у мрію»: діти луцьких Героїв побували на відпочинку*
У рамках благодійної акції «Зимова подорож у мрію» діти загиблих на Сході луцьких воїнів побували на відпочинку у Львові, Трускавці і Республіці Польща.

Про це йшлося у вівторок, 26 грудня, під час зустрічі на «SKF Україна».

Нагадаємо, до Дня Святого Миколая керівництво підшипникового заводу «SKF Україна» та Благодійний фонд «Волинь-2014» подарували дітям Героїв омріяний відпочинок.

Для організації та проведення цих заходів підприємство «SKF Україна» виділило 120 тисяч гривень.

На початку зустрічі дітям та їх батькам представили промо-ролики про компанію та розповіли про діяльність підприємства у фактах і цифрах.

«Це компанія, яка не просто поставляє продукцію, а компанія, яка надає знання. Нашу продукцію застосовують і в літаках, і в машинах, і в поїздах. Усі механізми, які рухаються, обов’язково обладнані підшипниками. Наш завод також виробляє підшипники і є одним із 108 в Україні.

Ми в рік продаємо продукції приблизно на 2 мільярди гривень, платимо близько 350 мільйонів гривень податків і як соціально-відповідальна компанія приділяємо значну увагу благодійній діяльності», - зазначив гендиректор підприємства Володимир Цибульський.

Він пригадав, що ще у 2014 році покійний мер Луцька Микола Романюк запропонував підтримувати дітей Героїв і ось уже третій рік компанія «SKF Україна» дарує їм зимову казку.

«Цього року ми вирішили у вигляді подарунків закупити путівки для подорожей. Сьогодні ми зустрілися, і, дякувати Богу, дітки здорові та щасливі», - наголосив Володимир Цибульський.

У рамках благодійної акції «Зимова подорож у мрію» для дев’яти дітей загиблих учасників АТО старшого віку організували поїздку у Республіку Польща.

20-21 грудня вони побували у крейдових підземеллях Хелма, гуляли чарівними двориками Замостя, познайомилися з динозаврами у парку Юрського періоду в місті Балтув, завітали до садиби Святого Миколая.

«У поїздці в Польщу мені найбільше сподобалась екскурсія у крейдовий тунель. Мене найбільше зацікавило, чи буде в кінці той привид чи ні. Мені сподобалися чарівні пейзажі міста», - поділився Дмитро Гулюк.

23-24 грудня діти атовців та їх мами побували у Львові і Трускавці, де мали можливість власноруч виготовити шоколад, зустрітися з дельфінами і морськими котиками у дельфінарії «Оскар», побувати на виставі «Зимовий калейдоскоп» у Львівському цирку і в «дитячому раю» - «МакДональдсі».

«Спочатку я хотів би подякувати всім за можливість відвідати Львів і Трускавець. Найбільше мені сподобався Львівський цирк. Мені здивував ведмідь, який вмів їздити на мотоциклі. Також сподобався й дельфінарій. Дельфіни робили щось неймовірне!» - захоплено розповів Віталій Музичук.

Своїми враженнями від подорожей поділилися і мами дітей, котрим подарунок від «SKF Україна» теж припав до душі.

«У нас такі мами, що самі виховують дітей. Ми намагаємося заробити гроші, а часу на такі поїздки не вистачає. Такі поїздки відкрили очі на те, що краще купити менше пар штанів, а вирушити в подорож. Я вже доросла, але була в захваті і не менше дитини аплодувала», - наголосила мама Іллі Вишневського пані Інна.

Насамкінець дітям організували захопливу екскурсію підприємством «SKF Україна», подарували світлини з мандрівок і солодкі сюрпризи.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні