Волинські рятувальники отримали нагороди, бо врятували підлітків з болота

0
5
Волинські рятувальники отримали нагороди, бо врятували підлітків з болота
Рятувальники з Волині отримали знак «За відвагу в надзвичайній ситуації», бо допомогли витягнути з болота двох підлітків.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Волинській області.

Нагадаємо, рятувальники ДСНС витягли з болота під Луцьком двох підлітків, які три години борсалися у багні й не могли самотужки з нього видертися.

9-класники поїхали за місто, аби погуляти й пофотографуватися та заблукали в очереті біля одного з сіл. Поки шукали дорогу провалилися по коліно в болото.

У вівторок, 26 грудня, начальник Управління ДСНС у Волинській області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук вручив нагороди рятувальникам.

Знак «За відвагу в надзвичайній ситуації» отримав старший помічник начальника чергової зміни оперативно-координаційного Центру УДСНС області підполковника служби цивільного захисту Віталія Прусака, Почесною грамотою Державної служби України з надзвичайних ситуацій нагороджені відзначено заступника начальника оперативно-координаційного Центру УДСНС області підполковника служби цивільного захисту Олександра Грушевенчука та помічника начальника чергової зміни Центру майора служби цивільного захисту Артура Куца.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні