«Житлобуд-2» влаштував дітлахам новорічне свято*

2
5
«Житлобуд-2» влаштував дітлахам новорічне свято*
Дід Мороз, Санта Клаус та Святий Миколай вітали із зимовими святами діток колективу будівельної компанії «Житлобуд-2».

Новорічний ранок проходив на сцені Волинського обласного академічного музично-драматичного театр імені Тараса Шевченка.
На свято запросили 270 дітей.

,

Свято почалося цікавим театралізованим дійством, де злі сили намагалися розсварити дітей, які сперечалися між собою, визначаючи, хто кращий: Дід Мороз, Санта Клаус чи Святий Миколай. Але як не старалась нечиста сила, які підступи не влаштовувала, діти прийшли до спільного висновку, що люблять їх усіх однаково.

Потім маленьких гостей від імені директора «Житлобуд-2» Леоніда Стефановича та колективу привітала з прийдешніми святами начальник відділу кадрів Оксана Шелестюк: «Маленькі наші друзі, ми раді бачити ваші усмішки сьогодні. Вітаємо вас з Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаємо міцного здоров’я, миру, щастя і за доброю тратицією, вручаємо солодкі подарунки. А Дід Мороз і Снігурочка нам у цьому допоможуть».

Радісним дітлахам вручили солодощі та цікаві іграшки. Після чого запросили до перегляду дитячої вистави «Білосніжка і сім гномів».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дякуємо щиро п.Стефановичу Л.С. за щорічне свято для наших дітей !!! Я приходжу з внуками третій рік поспіль- дітям подобається.і нам дорослим. Гарна вистава, цікаві подарунки, смачні цукерки - справжня казка для дітей. Особливо малечі, старші звикли може до інших мультиків. Шкода, що ця традиція -влаштовувати дітям працівників новорічні ранки відійшла в минуле . Колись це було в кожній організації. Дякуємо, Леонід Степанович, за частинку пам"яті дитинства!
Відповісти
Справді, дуже гарно... Нехай в кожній організації влаштовують таке передноворічне свято...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні