Міні-маркет «Угринів молоко» відзначив свій день народження*

0
0
Міні-маркет «Угринів молоко» відзначив свій день народження*
На Дні народження міні-маркету “Угринів молоко” частували канапками та роздавали призи

Міні-маркет “Угринів молоко”, що знаходиться в Луцьку на Зацепи, 4 розіграв 30 пакунків з продукцією власного виробництва. Таку лотерею приурочили до річниці відкриття магазину. Для участі в акції потрібно було з 17 листопада по 24 грудня зробити покупки на 200 гривень та вказати свої контактні дані.


“Акцію ми провели для того, щоб пригостити людей нашою продукцією власного виробництва. Люди знають нас, але хочемо, щоб більше клієнтів переконались у надзвичайній якості та смаку продукції “УгринівМолоко” та угринівських ковбас.” - розповідає менеджер зі збуту та реклами ТМ “УгринівМолоко” Лариса Тодорук.

Лотерею проводили в два етапи. Спершу діти гостей міні-маркету витягували “щасливі чеки” та розповідали вірші про улюблену торгову марку. Найоригінальніші були такі лозунги: “УгринівМолоко” - в домі буде добро” або ж “В “Угринів” прийшов - смачну ковбаску знайшов”. Потім менеджери повідомляли по телефону переможцям про виграш. Щасливчики за призами не забарилися, протягом години усім було вручено подарунки.


“Все смачне, весь час в цьому магазині купляю. От і виграв. Мені дуже приємно. Тут і ковбаска, і сир, і молоко і м’ясце” - хизується переможець розіграшу Леонід Мушка.

Також у мінімаркеті “Угринів” частували гостей канапками з маслом власного виробництва, ковбасою та сиром. Охочих продегостувати новинки знайшлось багато.

“Прекрасний смак, все так пахне, по-домашньому. Я от вже третю канапку собі комбіную з сиром та ковбаскою. А масло яке ніжне” - ділиться враженнями відвідувач міні-маркету Надія Давидюк.


Високу якість виробів ТМ “УгринівМолоко” забезпечує команда фермерів Приватно-орендного сільськосподарського підприємства імені Шевченка на чолі із заслуженим працівником сільського господарства Андрієм Тураком. Знаходиться володіння у Горохівському районі в селі Угринів. Окрім того, на фермерстві всі корми для рогатої худоби вирощують самі.

Це підприємство єдине на Волині, що отримало статус спеціалізованої сировинної зони для виготовлення продуктів дитячого та дієтичного харчування. А представлена ним торгова марка “УгринівМолоко” неодноразово ставала переможцем Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні