--> На вокзалі у Володимирі трапилася масова бійка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На вокзалі у Володимирі трапилася масова бійка

0
-4
На вокзалі у Володимирі трапилася масова бійка
У Володимирі-Волинському на залізничному вокзалі зчинилася бійка.

Бійка трапилася у п'ятницю, 22 грудня близько опівночі, - пише Володимир Медіа з посиланням на Володимир-Волинський відділ поліції.

ЇЇ зачинщиками стали невідомі особи, які накинулися на двох чоловіків – 54-річного жителя Володимира-Волинського та 49-річного жителя Кіровогадщини. Внаслідок бійки останні одержали забійні рани обличчя та інші тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

За попередніми даними побиті чоловіки вели бродячий спосіб життя, тому частенько на залізничному вокалі рятувалися від холоду.

Потерпілих після надання медичної допомоги доправили до поліцейського відділу для вияснення обставин бійки та складання портретів зловмисників. Поки що правоохоронцями ведуться їх пошуки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні