У Луцьку затвердили проект бюджету на 2018 рік. ВІДЕО

0
-6
У Луцьку затвердили проект бюджету на 2018 рік. ВІДЕО
Члени виконкому затвердили проект бюджету міста на 2018 рік.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

За словами очільниці департаменту фінансів та бюджету Лілії Єлової, яка зачитувала проект, загальна сума видатків − майже два з половиною мільярди гривень. Цього року особливо увагу приділили освіті та медицині, бо з держбюджету дають замало грошей.

Чимало дискусій було щодо питання фінансування сфери туризму. Відомо, що туристичний збір за 2017-ий рік склав близько 260 тисяч гривень. Але на фінансування цієї галузі у бюджеті заклали суму у шість разів більшу − півтора мільйони гривень. Деякі депутати заявили, що це пусте витрачання грошей з міської казни. Проте, секретар міськради навів свої аргументи.

Після обговорень проект таки затвердили − за нього проголосували 12 членів виконкому із 13. Остаточно проект затвердять депутати міськради на наступній сесії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні