Луцькі тролейбуси прикрасили до свят

1
1
Луцькі тролейбуси прикрасили до свят
У Луцьку прикрасили тролейбус, який курсує за 12 маршрутом пірамідками, ялинками, кубиками, кольоровими зірками з паперу.

Про це пише "Вісник+К".

Яскраві іграшки радували пасажирів і нагадували, що наближаються веселі зимові свята.

То наші хлопці постаралися. Сімінський Василь щороку зі своїм напарником Юрієм Прохоренком прикрашають тролейбус №213. А от цього разу Василь сам вирізував та клеїв паперові прикраси. Такі ж новорічні майстри-чарівники кермують тролейбусом №230 – Віктор Забедюк та Зоя Кузьмич, - каже кондуктор Тетяна.

Жінка розповіла, що, напевно, й в інших тролейбусах перед Новим роком буде так само гарно.

– Дай Боже, здоров’я тим, хто так гарно зробив. Щоб їх начальство шанувало, та зарплату добавляло. Бо вони стараються для людей. Повертають нас, стареньких, бо ж в основному пенсіонери їздять таким транспортом, у казку, - каже бабуся Олена Матвійчук, яка їде на ринок.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодці!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні