У Володимирі люди ледь не побилися за безкоштовні шоколадки

4
-12
У Володимирі люди ледь не побилися за безкоштовні шоколадки
У Володимирі-Волинському люди влаштували штовханину через безкоштовні шоколадки, які роздавали дітям на відкритті головної ялинки міста.

Про це написала Тетяна Палаєвська на своїй сторінці у Фейсбуці.

Жінка виклала декільна фото з відкриття новорічної ялинки.

"Як ви думаєте, що це за атракція біля головної ялинки міста, яку, до речі, запалили сьогодні, біля двох годин тому? Якщо комусь важко розібратися - підкажу: діткам роздають подарунки. Думаєте щось особливо-особливе? Нєа...Звичайнісіньки шоколадки...Навіть не рошенівські", - йдеться у дописі.

Чому така навала? Тут питання не до організаторів, не до мера і, навіть, не до спонсора, який все це шоколадне добро закупив....Запитання до батьків: ваші діти такі голодні?????Ваші діти ніколи не бачили таких шоколадок? Миколайко сьогодні минув оселі ваших діток?", - пише жінка.

"Медійники знають, що вживати слова "жах","шок" і т.д. - моветон, але я тут не втримаюсь - ЖАХ...Це наші діти, наше майбутнє, наслідок вашого виховання..Вбила картина: стоїть дівча років 9 тримає 4 плитки шоколаду і гукає маму, аби та забрала, бо вона ще збирається рвонути за подарунком...А мама шо...мама сміючись каже - там ще Іринці захвати...В мене все, слів не вистачає все це описати", - ділиться думками Тетяна Палаєвська.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дичина! І це для цих людей демократію придумали?
Відповісти
Яка мама така й доця.
Відповісти
Це українська нація така!нас треба ще довго виховувати,бо буде скоро в Україні Содом і Гомора,якщо не схаменуться!!!!
Відповісти
Тепер вона наісться шоколаду.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні