«Потрібно створити фонд фінансування лісового господарства», - Володимир Бондар

0
6
«Потрібно створити фонд фінансування лісового господарства», - Володимир Бондар
Заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів, депутат Волинської обласної ради Володимир Бондар у Чернівцях у вівторок, 19 грудня обговорив з лісівниками Буковини напрямки роботи галузі та її реформування.

Про це інформує прес-служба Чернівецького ОУЛМГ.

Заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар зупинився також на основних напрямках розвитку лісового господарства країни, розповів про стратегічне бачення структурної перебудови галузі, ефективного функціонування ринку деревини, коли поруч з забезпеченням діяльності великих деревопереробних підприємств буде успішно працювати малий і середній бізнес.

Окреме важливе питання, за словами Володимира Бондаря, – фінансування лісгоспів нересурсних областей країни як через бюджетні програми, так і з галузевого спецфонду.

«Державні лісогосподарські підприємства півдня і сходу повинні бути збереженні і мати достатнє бюджетне фінансування для своєї роботи, для збереження спеціалістів та напрацьованого попередніми поколіннями потенціалу. Для цього ми пропонуємо створити фонд фінансування лісового господарства, який допоможе стабілізувати ситуацію», - наголосив він.

«Для успішного функціонування галузі нам необхідно доопрацювати на високому професійному рівні, за допомогою галузевих спеціалістів, стратегію розвитку лісового господарства України, а також ухвалити низку нормативно-правових актів, внести зміни в уже існуючі закони. Для цього нам потрібно доносити свою позицію та плідно працювати», - підкреслив Володимир Бондар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні