Лучани воюють з мерією проти встановлення генделика біля школи

6
-6
Лучани воюють з мерією проти встановлення генделика біля школи
У Луцьку на вулиці Федорова планують поставити торговельний павільйон. Місцеві категорично проти.

Про це написала Оксана Цимбалюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Навесні ми відвоювали те, аби на ось це клаптик землі під нашим під'їздом не поставили пивнушку. Думала, що залишать нас в спокої, але ні. Це вулиця Федорова", - йдться у дописі.

"Півтора місяці тому троє людей прийшли фоткати знову той самий клаптик землі, але вже щоб поставити кіоск із випічкою, мовляв, діти зі школи купуватимуть на перервах (перебігаючи через дорогу із шаленим потоком машин? на перервах?), плюс стверджуючи, що на нас, як на мешканців будинку перед яким ставитимуть ларьок, не зважатимуть, бо ми, типу... самі розумні? Депутат наш не відповідає", - бідкається жінка.

Жінка зазначила, що на сайті міськради знайшла рішення виконкому про те, що гендель все таки ставитимуть. Та в рішенні не пише, що конкретно там продаватимуть і як він виглядатиме.

"Біля будинку реально бракує місця для парковки, оскільки і в мешканців є авто і відвідувачі сусіднього Базиліку теж ставлять машини. В 200-х метрах по різні сторони є магазини і інші продуктові кіоски із булками і хлібом. От мені цікаво, чому в нас не має такої норми (може вона є, але нею не користуються відповідні органи) про те, що може варто питати в мешканців межуючого із майбутньою ТС будинку про розміщення різних комерційних штук, і щоб слово людей мало якусь вагу?", - зазначає лучанка.

"Я вже мовчу за естетичну сторону нашого міста, бо кожна вулиця - це базар із жахливими павільйонами різних стилів, рагульської реклами і найяскравіших прожекторів. Є ще санітарні норми, питання сміття, яке люди викидатимуть за кущі і воно літатиме по всій вулиці, але це тема для окремого довгого допису, який я навіть не писатиму", - пише жінка.

"В нас роздовбані тротуари, щоб пройти які треба вдягнути рибальські чоботи, в нас роздовбані дороги і ями по коліна на центральних вулицях Луцька, в нас ще купа всього, на що мимоволі намагаєшся не звертати уваги, аби не витрачати на це своєї енергії, але коли на людей вже взагалі "забивають", то якось сумно", - додає вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ъм тим дупутатам пох... он в нас з Чорновола забрали маршрутку 33... писали заяви збирали підписи на пустовіта та мурло є мурлом....
Відповісти
пані Оксана -це еталон сірості і всеохоплюючого писимізму суспільства.Якщо хлібна випічка становить загрозу для ОКРАСИ МІСТА ЛУЦЬКА,вул.Федорова,тоді така пропозиція--ЗАСАДИТИ ДАНУ ВУЛИЦЮ ХЛІБНИМИ ДЕРЕВАМИ!!!!!
Відповісти
олегович, твоя хвороба прогресує
Відповісти
В нас завжди хтось проти чогось проти.
Особливо сусіди! Чисто українська сук@ натура!
Я більше як впевнений що в 30м/к які зараз дозволяє законодавство всунути гендель неможливо!
Хай підприємці працюють а ті хто проти нехай вкусяться за ср@ку.
Відповісти
та то депутатішко ткачук мутить, ціна питання... додаткові дохляри у кишені
Відповісти
ця хвороба зветься-РОЗУМ!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні