--> Діти луцьких героїв отримали путівки на відпочинок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Діти луцьких героїв отримали путівки на відпочинок

0
6
Діти луцьких героїв отримали путівки на відпочинок
Діти луцьких героїв, які загинули в ході проведення Антитерористичної операції відпочиватимуть у Львові, Трускавці та трьох міста Республіки Польща.

Такий щедрий подарунок до Дня Святого Миколая їм влаштувало керівництво підшипникового заводу «SKF Україна» та Благодійний фонд «Волинь-2014». Для організації та проведення цих заходів підприємство «SKF Україна» виділило 120 тисяч гривень.

Для дев’яти дітей старшого віку організовано поїздку до Республіки Польща. Під час дводенної екскурсії вони відвідають найкращі туристичні маршрути Хелма, Замості, а також гулятимуть Парком Юрського Періоду в місті Балтув та завітають до садиби Святого Миколая.

До Львова та Трускавця на два дні вирушать 22-є молодших діток в супроводі 11 мам. В столиці Західної України дітлахи відвідають майстерню шоколаду та побувають в цирку, а в курортному Трускавці на них очікує зустріч з дельфінами у дельфінарії «Оскар».

Окрім цікавих подорожей, на дітей також чекають подарунки.

Компанія «SKF Україна», ось уже три з половиною роки опікується турботою про дітей з Луцька, чиї батьки загинули на Сході України, захищаючи свободу і незалежність нашої держави. В минулі роки підшипниковий завод дарував цим діткам планшети і велосипеди, а на нинішнього Миколая цікаві і пізнавальні подорожі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні