--> «Нам всім треба зробити крок назад», - Володимир Бондар про неухвалений бюджет Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Нам всім треба зробити крок назад», - Володимир Бондар про неухвалений бюджет Волині

0
4
«Нам всім треба зробити крок назад», - Володимир Бондар про неухвалений бюджет Волині
Депутат Волинської обласної ради, заступник голови Держлісагентства Володимир Бондар вважає, що неприйнятий бюджет області на 2018 рік – наслідок неякісної роботи профільної комісії обласної ради.

Про це він розповів у коментарі «Волинь24».

Нагадаємо, 18 грудня відбулась сесія Волинської обласної ради.

Головне питання, яке на неї виносилось, - затвердження обласного бюджету на 2018 рік.

Однак, ухвалити рішення депутати не змогли, адже голова бюджетної комісії Андрій Турак просто на сесії запропонував внести низку важливих змін до бюджету. Натомість їх не одобрила частина депутатів.

Врешті, більшість погодилась із тим, що розгляд питання потрібно відкласти.

«Нам всім потрібно зробити крок назад і почати працювати разом. Питання потрібно вирішувати системно і серйозно, адже закон насправді регулює вирішення усіх бюджетних питань. Я думаю відкладання розгляду бюджету – це абсолютно правильне рішення», - переконаний Володимир Бондар.

«На щастя, ми нічого не втрачаємо – люди і далі отримуватимуть зарплати, програми реалізовуватимуться, а ми спокійно ухвалимо бюджет. Тут не потрібно поспішати», - наголосив депутат.
Водночас він вважає – в тому, що трапилось на сесії, є провина голови та членів бюджетної комісії, які не надто системно опрацювали проект бюджету.

«Тут не потрібно переходити до політичних питань, а лише фахово працювати», - резюмував Володимир Бондар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні