--> У Луцьку нагородили учасників конкурсу «Різдвяне диво» від ЛДБК | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку нагородили учасників конкурсу «Різдвяне диво» від ЛДБК

0
11
У Луцьку нагородили учасників конкурсу «Різдвяне диво» від ЛДБК
Будівельна компанія ЛДБК вручила призи переможцям конкурсу дитячого малюнку “Різдвяне диво”.

Компанія ЛДБК оголосила про традиційний конкурс малюнків ще місяць тому. Цього року дитячі роботи були приурочені до Різдвяних свят. Обов’язковою умовою участі була необхідність принести свій малюнок в центр продажів компанії ЛДБК, що на вулиці Чорновола, 24. Переможців обирали користувачі Фейсбуку, голосуючи лайками за кращий малюнок, а також самі організатори конкурсу.

“До нас діти принесли майже двісті малюнків. Малюнки всі чудові, видно, що діти вкладали в свої роботи душу. Тому було надзвичайно складно обрати найкращий”, - розповідає організатор заходу, начальник відділу маркетингу ЛДБК Ірина Кушпель.



Переможцями серед вікової групи 11-14 років стали Ангеліна Кімлик, Ольга Чернявська.
У віковій групі 8-10 років групі перемогли Настя Бохонко, Шапагар Саша, Дмитро Шеремета.
У молодшій групі, вікова категорія 5-7 років, перемогли Анна Ващук, Марк Дубій, Владислав Шеремет, Марія Матрунчик, Надія Ковальчук.

Переможцяму у Фейсбук стали Вадим Мучак, Уляна Пушкарьова та Анна Сунічук.



Під час підбиття підсумків конкурсу організатори не лише нагороджували кращих, а й влаштували лотерею, роздавали солодкі призи, організували ігри і навіть танці.


Переможниця номінації “Глядацькі симпатії” Анна Яким’юк хизується подарунками та розповідає: “Мені дуже сподобався конкурс. Мама прочитала про нього в інтернеті, і я не вагаючись відправила свій малюнок”.

На святі жодного учасника не лишили без призів. Під кінець вручення кожна дитина отримала подарунок-сюрприз.

Діти, малюючи свої роботи, використовували різні художні техніки, малювали олівцями та фарбами. Конкурсантка Ілона розповідає: “Я про конкурс дізналась від вчительки у художній школі. Малювати вирішила олівцями, десь декілька годин працювала над роботою. Якщо чесно, то не очікувала, що стільки багато буде конкурентів”.

Підтримати учасників прийшли їхні батьки, сестрички та братики, друзі. Загалом, в арт-галереї “ПортCity” яблуку не було де впасти, адже дітлахів завітало дуже багато.
У натовпі батьки намагались сфотографувати своїх митців біля їх робіт.

Свято вдалося, вважають маленькі художники, адже їм ні хвилинки не було сумно. За цим уважно стежила ведуча Вікторія Червяк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні