--> Ями ледь не по коліно: Мешканці 33-го у Луцьку нарікають на погану дорогу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ями ледь не по коліно: Мешканці 33-го у Луцьку нарікають на погану дорогу

0
-4
Ями ледь не по коліно: Мешканці 33-го у Луцьку нарікають на погану дорогу
Мешканці одного із будинків 33-го мікрорайону нарікають на жахливий стан дороги і тротуарів біля їхніх під’їздів.

Із такою скаргою до редакції «Волинь24» звернулася лучанка Євгенія, яка проживає за адресою просп. Соборності, 19.

Жінка розповідає, що жильці неодноразово писали звернення до депутатів Луцької міської ради, збирали для цього підписи з усього будинку, а у відповідь – тільки обіцянки розглянути питання на сесії.

«Уже десять років луцька влада не може відремонтувати ось цей маленький клаптик дороги та тротуар, який розламано і роз’їджено», – обурюється лучанка.

За її словами, у сусідніх дворах уже навели лад, а коли робили хоча б поточний ремонт поруч з їхнім будинком – ніхто із мешканців не пам’ятає.

«Мабуть, це одна із найгірших доріг у Луцьку. Був тут неодноразово, про проблему знаю. В деяких місцях ями сягають глибини 30 сантиметрів, а розміром – півтора на два метри. На жаль, ніхто із тих, хто має повноваження приймати рішення, поки не відреагував на звернення і таку інформацію», – коментує ситуацію депутат Луцької міськради Тарас Шляхтич, обраний мешканцями цього округу.

За його словами, проблема виникла через те, що поруч із будинком – арка, якою з’єднані проспект Соборності і вулиця Ветеранів, а тому на дорожнє покриття тут – велике навантаження.

«Ми пробували звертатися, щоб проїзд цією аркою закрили. Але аварійні служби – ДСНС, швидка, газовики – категорично проти, адже їм потрібен доступ в мікрорайон. Та й, чесно кажучи, не всі мешканці однозначно за те, щоб арку перекрити», – розповідає обранець.

Депутат висловив сподівання, що ще цього року двір таки потрапить у перелік тих, де відбудеться капітальний ремонт.


* * *

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні