Ліза Яковенко залишилася без перемоги у шоу «Голос.Діти». ВІДЕО

10
-7
Ліза Яковенко залишилася без перемоги у шоу «Голос.Діти». ВІДЕО
У суперфіналі шоу "Голос.Діти" лучанка Ліза Яковенко виборювала перемогу з Олександром Міньонком та Данелією Тулешовою. У результаті ж перемогла Данелія Тулешева - підопічна Дмитра Монатіка.

Програма вийшла в ефір на каналі "1+1" 17 грудня. Переможця визначали глядачі шляхом телефонного голосування.

Ліза виконала пісню "Set the fire into the rain" співачки Adele.

"Головна перемога для тебе у цьому проекті відбулася... Це зовсім інший поворот у твоєму житті. Я пишаюся тобою. Твій космічний голос почула країна. Почула!" - підсумувала виступ Лізи тренер Наталія Могилевська.


Нагадаємо, 17 грудня 14-річна Ліза Яковенко перемогла у фіналі талант-шоу.

Учасниця з Луцька відзначилася найнижчим голосом в історії проекту.

У другому етапі шоу «Голос. Діти» Ліза Яковенко зійшлась у поєдинку з двома хлопцями. Вони разом заспівали пісню гурту «Океан Ельзи» «На небі». Тренер Наталія Могилевська дала дівчині право йти у наступний етап.

У «нокаутах» лучанка виконала пісню Maybe I Maybe You. Вона шокувала суддів та глядачів потужним виконанням та самовіддачею.

Читати також: «Багато хто не сприймає мій голос», - лучанка, яка підкорила суддів на «Голосі країни»

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ліза - для лучан ти найкраща ! Молодець
Відповісти
А чому тількуи для лучан?Лізонька! Ти найкраща! Твій голос неймовірний, це казка! Коли ти співаєш я просто завмираю.І ти не вилетіла, (а взагалі, як так можна написати!)тепер тебе багато людей знає, тебе полюбили і з таким талантом ти ЗІРКА!!!!
Відповісти
Вона не вилетіла із шоу а просто не перемогла - це різні речі!!!
Відповісти
У нас вміють подати новину...
Відповісти
Лізонька!Ти не тільки для лучан найкраща, тебе полюбила вся країна.Ти молодець, в тебе неймовірний голос-просто казка!Коли ти співаєш-я завмираю.Твоє місце тільки на сцені, співай, неси радість людям!!!
Відповісти
Що за заголовок "вилетіла"???дівчина дуже талановита...ще попереду її перемоги...Підкорегуйте заголовок
Відповісти
Что значит "вылетела"? Лиза дошла до финала, а это показатель таланта , уникального вокала и работы, которую девушка проделала за срок проекта! Мы болели за Лизу всей семьей, она уникальна и заслуживает места в нише шоубиза в Украине. Самобытный низкий голос, глубина исполнения, внешность ( модельная)- все это делает ее особенной и неповторимой! Главное, не победа, а то, что мы узнали тебя такую. Ждем с нетерпением песен от тебя, Лиза, и желаем творческих успехов, а главное, не останавливайся на этом пути! Ты бесподобна!
Відповісти
Лізонько.ти злетіла до небес бажаєм легкого польоту
Відповісти
Заголовок жахливий. Дуже не професійно, як для медійника. Ще не кожен таке придумає. Для цього дійсно "потрібно мати освіту". Дивуюсь! Не приємно і навіть образливо. Жесть!
Відповісти
Журналісти!Будьте коректним!Не можна писати такі заголовки!,,В Лізи безперечно є талант!І вона не вилетіла а вийшла в суперфінал!Зазвичай коментарі не пишу,АЛЕ З ТОЧКИ ЗОРУ МУЗИКАНТА ПРОФЕСІОНАЛА МОЖУ ЛИШЕ ПОРАДІТИ ЗА ЛІЗУ!Хочу їй побажати мати силу і терпіння ДЛЯ ДОСЯГНЕННЯ СВОЄЇ МЕТИ.А тембр голосу дійсно унікальний.Тільки якби у фіналі зазвучали не пісня Ноченька,а хоча б щось ближче по тембру,то могла б і перемогти!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні