--> У Києві завершилася акція «Марш за імпічмент» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Києві завершилася акція «Марш за імпічмент»

1
4
У Києві завершилася акція «Марш за імпічмент»
Мітингувальники, які брали участь в "Марші за імпічмент", лідером партії «Рух нових сил» Міхеїлом Саакашвілі, розійшлися.

Після виступу Саакашвілі на площі Конституції біля Верховної Ради мітингувальники розійшлися, - сповістив УНІАН.

Біля Жовтневого палацу, де відбувалися сутички з правоохоронцями, мітингувальників теж вже немає, але із зовнішнього боку незначна кількість службовців Нацгвардії перекрили всі входи до палацу і не розходяться.

Сам Саакашвілі після нетривалого мітингу на Площі Конституції перед Верховною Радою попрощався з мітигувальниками на вулиці Грушевського.

Як повідомлялося, учасники акції «Марш за імпічмент» намагалися прорватися всередину Жовтневого палацу, щоб облаштувати там свій штаб, але на заваді їм стали правоохоронці. Між мітингувальниками і правоохоронцями сталася штовханина.

Саакашвілі закликав не піддаватися на провокації і заявив, що «насилля - це не наш шлях». За його словами, немає сенсу пробиватися в Жовтневий палац, оскільки це може спровокувати насильство. Він закликав своїх прихильників йти до Верховної Ради.

Нагадаємо, сьогодні у Києві вдруге відбувся "Марш за імпічмент". Учасники акції "Марш за імпічмент", намагаючись потрапити у Жовтневий палац в Києві, виламали двері та розбили вікна.

Близько 50 правоохоронців намагаються виштовхати частину учасників акції «Марш за імпічмент», яким вдалося прорватися частково всередину Жовтневого палацу.

Посли Канади і Британії засудили спробу прихильників Саакашвілі зайняти Жовтневий палац.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я просто вражений з того, наскільки отупів наш народ! Ви ж подивіться! Десятки тисяч людей стоять і з розкритими ротами слухають чужинця, який ще місяць тому нелегально потрапив у країну, а сьогодні диктує правила життя українцям! Це просто "Поле чудес".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні