Нічні пригоди лісівників: як на Волині ловили викрадачів дубів

0
-3
Нічні пригоди лісівників: як на Волині ловили викрадачів дубів
У ніч з 14 на 15 грудня правоохоронці затримали волинян, які незаконно вночі зрізали дуби.

Про це повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.

Лісівники «Ківерцівського лісгоспу» отримали повідомлення про те, що до лісу, зокрема у масиви Копачівського лісництва, поїхав підозрілий автомобіль. Крім того, було добре чути звук бензопили, який долинав з лісу.

Коли лісівники прямували до цього місця, повз них проїхав автомобіль, який відповідав опису. Він рухався у напрямку Луцька. Сповістивши про це правоохоронців Луцького райвідділу поліції, працівники лісгоспу вирушили до ділянки, звідки раніше було чути звуки бензопили. Там виявили зрізані дуби.

Невдовзі правоохоронці повідомили, що затримали автомобіль, який, щоправда, виїжджав з однієї з вулиць в селі Рованці.



Коли лісівники спільно з правоохорнцями навідалися до господарського обійстя, то помітили на подвір’ї дубові колоди, а господарі помітно нервували: одразу кинулися колоди різати та рубати.

Як зазначають у лісництві, деревину вилучили і доставили до Рожищенського райвідділку. Разом з тим проводиться експертиза на зразок співпадіння зрізаних колод з пнями.
Теги: волинь, ліс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні