--> На Волині «штампували» фальшиві закордонні паспорти. Сільський голова під підозрою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині «штампували» фальшиві закордонні паспорти. Сільський голова під підозрою

0
-1
На Волині «штампували» фальшиві закордонні паспорти. Сільський голова під підозрою
На Волині викрили групу ділків, які виготовляли фальшиві документи та печатки, необхідні для виїзду громадян до європейських країн.

Про це повідомляють на сайті Служби безпеки України.

Під час проведення обшуків за місцем проживання та роботи фігурантів справи правоохоронці вилучили фіктивні печатки і незаповнені бланки державних та банківських установ, приватних підприємств, а також паспорти громадян України із залишками відбитків фіктивних штампів про реєстрацію.

Двох учасників групи затримали. Щодо інших тривають слідчо-оперативні дії.

У СБУ зазначають, що до злочинної схеми можуть бути причетні начальник районного підрозділу міграційної служби та голови сільської ради одного з районів області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні