--> Склали рейтинг найбагатших спортсменів усіх часів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Склали рейтинг найбагатших спортсменів усіх часів

0
6
Склали рейтинг найбагатших спортсменів усіх часів
Журнал Forbes опублікував список з 25 найбільш високооплачуваних спортсменів світу. Його очолив американський баскетболіст Майкл Джордан, пише LB.ua.

Експерти журналу порівняли сукупні доходи спортсменів (зарплату, бонуси і призові, а також доходи від рекламних контрактів) з урахуванням інфляції на 1 червня 2017 року. Дохід Джордана, який завершив кар'єру у 2003 році, оцінено в $1,85 млрд.

«Джордан продовжує багато заробляти на рекламних контрактах зі своїми давніми партнерами - Gatorade, Hanes, Nike і Upper Deck, але мільярдером його зробили інвестиції в баскетбол. У 2010-му Майкл купив частку в клубі «Шарлотт Бобкетс» (тепер - «Хорнетс») за $175 млн, в 2013-му довів свій пакет акцій до 90%, а зараз команда коштує $780 млн», - зазначає видання.

На другому і третьому місцях - гольфісти Тайгер Вудс ($1,7 млрд) і Арнольд Палмер ($1,4 млрд). У десятку увійшли також Джек Ніклаус (гольф, $1,2 млрд), Міхаель Шумахер (автогонки, $1 млрд), Філ Мікельсон (гольф, $815 млн), Кобі Брайант (баскетбол, $800 млн), Девід Бекхем (футбол, $800 млн), Флойд Мейвезер-молодший (бокс, $785 млн) і Шакіл О'Ніл (баскетбол, $735 млн).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні