Муніципали ганялися за водієм, якій віз самогонний апарат

13
3
Муніципали ганялися за водієм, якій віз самогонний апарат
Під час рейду луцькі муніципали помітили самогонний апарат у салоні автомобіля.

Правда, працівники департаменту встигли тільки сфотографувати «злочинця», бо той, помітивши, що його «пасажир» цікавить муніципальну поліцію, втік.

Принаймні так повідомляють у прес-службі департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

«Самогонний апарат замість пасажира на передньому сидінні свого автомобіля возить один з водіїв у місті Луцьк. Саме таку картину помітили інспектори відділу «Групи швидкого реагування» департаменту муніципальної варти Луцька під час чергового рейду містом поблизу АС №1.

В салоні машини інспектори розгледіли металеву посудину з трубками схожу на бідон до пристрою, за допомогою якого виготовляють самогон. Доповнили цілісну картину бочки великих об’ємів.

Власник автомобіля, мабуть, відчував якусь провину, адже помітивши муніципалів, накивав п’ятами», - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в цей час бомжі які перетворили квартиру в притон підпалили будинок біля ЖД. У нас є хоч якась поліція??? Влада перетворила місто у свинарник
Відповісти
Я в шоці! Звідки муніципали взяли, що це самогонний апарат!? Там, що бірка на бідоні є? Чи може чоловік самогонку гнав в автомобілі?
Відповісти
А в неті самогонні апарати продаються вільно! Причому з гарантією якості
Відповісти
Мда, муніципали фахівці по самогонних апаратам? Я бачу бочку і бідон! А по факту яке попорушенн? Мужик віз бочку в машині? Це злочин?
Відповісти
Мера немає . Заступники "неіснуючогомера " мера їдуть у Ківерці провідати цуцика Біма , а не на громадські слухання міськогобюджету ! Звідки порядок ? А бідон віз здати на металолом !
Відповісти
це вже взагалі!!Ну везла людина бідон ну то і що??Захотілося собі зварити самогоночкі свята ідуть!!Ідіть на базарчики і заглядайте в вонючі контейнера де продають спиртягу!!А не вони ідуть і в машини заглядають!!
Відповісти
Його застали за процесом самогоноварiння - нi. Релiзовував - також нi. Ну то, от'''''ся, бетмени. Автомобiль i все, що в ньому - особиста справа його власника. Краше закрийте пару точок в багатоповерхiвках, якi десятилiттями споюють людей i справно платать данину або депутата на мiсце поставте з його сурогатом в промислових масштабах.
Відповісти
Не те слово, це просто 3,14здец
Відповісти
Маразм .... За такою логікою можна ганятися за чоловіками як за потенційними гвалтівника - апарат яким це роблять мають. Юля займи людей суспільно корисною справою.!
Відповісти
Дурдом, кругом одні дурні! ПОКАЖІТЬ ПО ВСІХ НОВИНАХ, ГОЛОВНА ПОДІЯ ДНЯ : БІТОН В МАШИНІ.
Відповісти
Хтось бачить самогонний апарат, а я бачу - дистилятор. Хотів чоловік дистилювати воду з крана, що тут злочинного?
Відповісти
Все, що вони можуть зробити - оштрафувати бідон через не пристебнутий ремінь.
Відповісти
Знав що муніципали ідіоти, ну щоооб настіііільки...!!!! Хто їх випустив на вулиці?!?!?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні