--> У Рівному ловлять педофіла | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Рівному ловлять педофіла

2
0
У Рівному ловлять педофіла
Правоохоронці Рівного проводять пошукові заходи для розшуку зловмисника, який вчора ввечері у під’їздах двох багатоповерхівок у мікрорайоні «Північний» вчинив розпусні дії стосовно двох неповнолітніх. Його жертвами стали дві дівчинки – дев’яти та семи років.

Про це власкору IA ZIK повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини.

Наразі встановлено, що о 17 годині 35 хвилин дев’ятирічна дівчинка разом зі своїм п’ятирічним братом поверталися додому. На першому поверсі під’їзду будинку, де проживає родина, невідомий наздогнав їх. Зі слів дітей, зловмисник підійшов ззаду та, притримуючи дівчинку рукою, вчинив відносно неї розпутні дії. Приблизно через хвилину незнайомець втік. А за п’ять хвилин потому в сусідньому будинку скоїв розбещення відносно семирічної дівчинки.

За обома фактами поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 156 Кримінального кодексу України (розбещення неповнолітніх).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знайти тварюку і батькам віддати,або просто відрізати під....су його х....
Відповісти
Якщо знайдуть цього вилупка і посадять,то дупа його "репне"на зоні!жаль діток.хто-зна,як вони психологічно сприйняли це все.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні