Хто може очолити волинську «інфекційку»

2
4
Хто може очолити волинську «інфекційку»
На посаду керівника Волинської обласної інфекційної лікарні претендують нинішній в.о. головного лікаря Руслан Морочковський та Сергій Левчук.

Про це стало відомо на засіданні спеціально створеної конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників, підприємств, установ, організацій – об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, - повідомляє прес-служба Волинської облради.


Руслан Морочковський зауважив, що однією з найбільших проблем є потреба у ремонті та реконструкції приміщення лікарні, яке не адаптоване під інфекційну.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Таргани, запах цигарок і синці від катетера: лучанка про інфекційну лікарню

За його підрахунками, на оновлення обладнання потрібно до 20 млн грн.


Натомість Сергій Левчук зауважив, що уявлення про лікарню має лише за публікаціями у ЗМІ. Він наголошував на необхідності провести оптимізацію в лікарні та на потребі залучення міжнародного досвіду і вдосконалення методів лікування.

Нагадаємо, наприкінці жовтня 2017 року головний лікар "інфекційки" Петро Гайдучик написав заяву на звільнення. Відтак, на сесії облради, 23 листопада, таке рішення підтримали 40 депутатів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таку лікарню необхідно доручити професіоналу Руслану Морочковському а не людині, яка мае уяву про інфекційну лікарню через ЗМІ . Враховуючи епідемії інфекційних хвороб ця лікарня є питанням життя та смерті багатьох людей.
Відповісти
Тільки Руслан Морочковський-це професійний лікар, який стажувався за кордоном.Має глибокі знання і високопрофесійний лікарюДуже толератний і добрий лікар, завжди дуже щиро підходить до кожного хворого. А Левчук -ні. У нього блихького цього досвіду і роботи в цьому медичному закладі нема, у Морочковського ма високопрофесійний лікар і щирої душі людина.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні