На новий рік і Різдво кордон на Волині посилено охоронятимуть. ВІДЕО

1
15
На новий рік і Різдво кордон на Волині посилено охоронятимуть. ВІДЕО
Під час новорічних свят на Волині посилено охоронятимуть державний кордон. Близько ста офіцерів прикордонної служби вже вирушили на місця призначення.

Відомо, що їх розподілять у межах Волинської, Закарпатської та Чернівецької областей. Найбільш загрозливими напрямками визначили Чопський, Чернівецький, Мукачівський прикордонні загони. І серед них − Луцький, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

Причина, чому кордон посилюють новими кадрами − наближення новорічно-різдвяних свят. У Держприкордонслужбі кажуть, що саме в цей період фіксують різке підвищення кількості нелегалів. Також напередодні нового року та Різдва частішають випадки, коли громадяни намагаються перетнути кордон із контрабандою − найчастіше, із цигарками та контрафактним алкоголем.

Тож за рахунок збільшення кількості прикордонників на місцях сподіваються забезпечити контроль та викрити всіх порушників, які перетинають кордон незаконно.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
коварный шпион «с Запада» проникнет через границу , но его поймают, при попытке «взять пробу грунта» и разнюхать где тут подземная ракетная база.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні