Скандальна «Шайба» працюватиме до 22 години

3
8
Скандальна «Шайба» працюватиме до 22 години
Мешканці проспекту Відродження таки добилися свого - скандальний клуб «Big Room» працюватиме з 8:00 до 22:00.

Шум до 2-ї години ночі, розкидані пляшки та недопалки: зважаючи на скарги мешканців багатоповерхівки на проспекті Відродження, члени профільної комісії міськради рекомендують обмежити до 22.00 години режим роботи диско-клубу «Колізей», - повідомляють Волинські Новини.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва 13 грудня.

З проханням обмежити роботу клубу, що працює у багатоквартирному будинку, звернулися до депутатів міськради мешканці.

Зі слів присутніх мешканців багатоповерхівки, голова ОСББ відмовилася їх підтримати, оскільки, як подейкують, їй погрожували або дали хабар. Відстоюючи своє право на спокій, вони просили обмежити режим роботи закладу до 22 години. Також, мовляв, неприємно, бачити зранку, коли діти йдуть у школи а дорослі на роботу, спостерігати безлад поблизу будинку – пляшки на недопалки.

Із слів мешканки 4-го поверху, вона та її дитина вже впродовж тижня не можуть заснути до 2 години ночі, а шумоізоляції закладу, мовляв, зроблена з лотків для яєць. Скарги почали надходити з 17 листопада, коли заклад відкрився після ремонту. Мешканці розповідали, що провели загальні збори і склали протокол, який власник клубу та бухгалтер демонстративно відмовилися підписувати.

Голова комісії Олександр Козлюк зауважив, що нових висновків Держпродспоживслужби про шумоізоляцію закладу немає, а щодо режиму роботи діє старе рішення виконкому.

Член комісії Сергій Шкода запропонував призначити нову експертизу щодо вимірів шуму, щоб отримати висновок. Також пропонують звернутися у патрульну поліцію та міськвідділ Нацполіції, аби вони складали адмінпротоколи у разі виявлення порушень.

Бухгалтер підприємця Максима Скорохода, який здійснює нині підприємницьку діяльність у закладі, Вікторія Смірнова, повідомила, що власник закладу купував арештоване майно, тобто, не володів інформацією про конфліктну ситуацію, що існує з мешканцями.

Вона виправдовувалася, що шприци, пляшки, недопалки та бульбулятори мешканці знаходять вже впродовж 20 років і власник, який придбав заклад рік тому, не має до цього стосунку. Підприємницьку діяльність він здійснює з 1 січня 2017 року.

З її слів, будинок відомий на все місто завдяки особам, які, не досягнувши 20-річного віку, встигли побувати у місцях позбавлення волі і саме вони порушують громадський порядок, розпиваючи спиртне і курячи бульбулятори. Вона наголосила, що територія закладу огороджена і відвідувачам немає сенсу обходити огорожу за 150 метрів, щоб смітити пляшками і недопалками.

Олександр Козлюк зауважив, що проти нічного клубу повстав цілий будинок і він не стикався з подібними ситуаціями за час роботи в управлінні розвитку підприємництва міськради. Замість того, щоб зробити більш елітний заклад, мовляв, власник «зробив рекламу» старої «Шайби» через конфлікт з мешканцями.

Оскільки існує суспільна наруга, він проситиме депутатів міськради обмежити до нового року режим роботи закладу до 22 години – це буде випробувальний термін. Власнику клубу він радив подбати про охорону не лише всередині, а й по периметру території закладу.

Зі слів мешканців будинку, на зауваження про шум бухгалтер приходила у квартиру і погрожувала їм, втім, поліцію вирішили тоді не викликати.

Як розповідає бухгалтер, власник хоче вести бізнес для отримання прибутку та наповнення міського бюджету. Також розробили проект дитячого майданчика для дітей мешканців.

«Це говорить про те, що ми не збираємося курити бульбулятори, викидати презервативи і шприци, а думаємо про дітей. Ми не встигли довести до кінця документацію, у нас зараз є тільки містобудівні умови», - зазначила представниця власника клубу.

У підсумку, члени комісії рекомендували під час позачергової сесії підтримати проект рішення про обмеження роботи закладу з 8.00 до 22.00 та скасування рішення виконкому від 1 лютого 2017 року. Власнику рекомендують здійснити заходи зі звукоізоляції, а патрульну поліцію проситимуть проконтролювати дотримання підприємцем рішення про режим роботи клубу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
то Наталку також закривайте....
корупція...
Відповісти
а техас...
то взагалі мрія наркодиспансера,міськвідділу,і стоматологіі!
Відповісти
давайте все клубы в городе позакрываем потому что людям мешют спать .... не нравится покупайте квартиру в тихом месте там где нету ни клубов ни баров ... и вообще уё*уйте жить в пещеру ...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні