Помер головний лікар шацької лікарні

0
-4
Помер головний лікар шацької лікарні
Помер головний лікар шацької районної лікарні Анатолій Жданов.

Його серце перестало битися у понеділок, 11 грудня на 66-му році життя. Лікар помер після тривалої хвороби, - пише Район.Шацьк.

Анатолій Григорович народився 23 серпня 1951 року в російському Забайкаллі. Дитинство і юність пройшли вже в Україні, на Львівщині, куди перевели главу сім’ї – військовослужбовця. Освіту медика Анатолій Григорович здобув у Золочівському медичному училищі та Львівському державному медичному інституті.

Селище Шацьк стало для нього рідним у 1983 році. З того часу понад 30 років він присвятив роботі у сфері охорони здоров’я Шацька і Шацького району. На посаді головного лікаря був мудрим і далекоглядним, дбав про розвиток медицини, зокрема сільської, долав труднощі кризових 90-х, турбувався про те, щоб медичні заклади були відремонтованими, комфортними і надавали пацієнтам якісні послуги.

Серед колег Анатолій Григорович здобув славу доброго, толерантного, справедливого керівника. «Здорові пацієнти і врятовані життя», - таким було професійне кредо головного лікаря Шацької лікарні.

У 2007 році плідна діяльність Анатолія Жданова увінчалася високою нагородою – званням заслуженого лікаря України.

В останні роки свого життя Анатолій Григорович перебував на заслуженому відпочинку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні