У Луцьку подорожчає опалення та гаряча вода

7
-7
У Луцьку подорожчає опалення та гаряча вода
Лучани за опалення за листопад заплатять 26 гривень і 9 копійок за квадратний метр. Тариф за опалення у будинках, не обладнаних лічильниками, розраховується від базового тарифу в залежності від середньомісячної температури повітря.

При середній температурі плюс один і 47 сотих градуса лучани платять 30 гривень і сім копійок. У листопаді показник склав плюс 3 і 66 сотих градуса за Цельсієм. Тому й тариф виставили нижчий на чотири гривні від базового, - повідомляє 12 канал.

Нагадаємо, що виконком погодив Луцьктеплу підвищення тарифів на послуги теплопостачання та гарячої води. Тому з наступного року цифри в платіжках зміняться.

Для населення вартість гарячої води у Луцьку зросте на понад 12% та складе 86 гривень за кубометр, а опалення здорожчає на 11% (до 1494 грн/ГКал). Від вартості гігакалорії і розрахують новий тариф для будинків без приладів обліку.

Нововведення передбачає піввідсотка рентабельності, що в загальній сумі становить 3,2 мільйона гривень. Левову частку цих грошей планують витратити на ремонт старих тепломереж.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дякуємо...обов'язково врахуєм при голосуванні
Відповісти
І коли вони "нажруться"
Відповісти
На Волі 17 ледве теплі батереї. А на ніч взагалі стають холодні. За який х..р платити? І про яке здорожчання йдеться мова? Мозок в них взагалі згнив??
Відповісти
Вони не тільки на Волі на ніч збавляють градуси на Конякіна ідентична ситуація
Відповісти
на Відродження 41 - другий місяць з відкритими вікнами, просто африка. Голова осбб не може нічого зробити, бо "комусь холодно"
Відповісти
На кравчука взагалі в 10 годин вечора вода не гаряча а ледве тепла. Літня. А лічильник то рахує як гарячу. Якщо хтось прийшов додому в 12 ночі з 3 зміни то шо митися не треба? Уроди вони. Ще дождуться
Відповісти
харе тут нити. беріть лом і йдіть замітайте сніг
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні