У Волновасі хочуть назвати вулицю на честь 51 бригади

0
4
У Волновасі хочуть назвати вулицю на честь 51 бригади
Жителі Волновахи пропонують назвати вулицю 1-го травня на честь Героїв 51 ОБМр.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив очільник волинського осередку БПП "Солідарність" Роман Романюк.

"Жителі Волновахи разом із Іваном Вервейком та Валерієм Дмитровичем Лубінцем (голова Волноваської районної державної адміністрації, - Ред.) розпочали хорошу ініціативу. Хочуть, аби у Волновасі з'явилася вулиця Героїв 51 ОМБр, шляхом перейменування вулиці 1-го Травня." -

"Однозначно, такий прояв патріотизму та пам'яті про волинських бійців, які першими віддали свої життя за наш мир та добробут, заслуговує на повагу. Однак, на жаль, дана ініціатива не знайшла підтримки від міської влади Волновахи." - зазначив він.

"Від себе хочу щиро подякувати тим, хто пам'ятає про подвиг наших хлопців і те, якою ціною вони та їхні сім'ї заплатили за наш спокій. Хочу, аби про це згадала і влада Волновахи і дала право на життя ініціативі тих, хто справді любить свою землю і цінує історію її сучасності!" - резюмував Роман Романюк.
Теги: волноваха
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні