--> Волинські благодійники розповіли, чому конфліктують волонтери | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинські благодійники розповіли, чому конфліктують волонтери

2
-10
Волинські благодійники розповіли, чому конфліктують волонтери
Депутат Луцької міської ради Сергій Балицький та помічниця народного депутата України Степана Івахіва Наталія Попова пояснили, чому між волонтерами виникають конфлікти.

Свої думки вони озвучили у п'ятницю, 8 грудня, під час прямого ефіру суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний погляд Live", - пише Конкурент.

"Причина лише одна: гроші, недофінансування. Люди щось хочуть зробити, мають штат, але не можуть організувати транспорт, зібрати допомогу. Через такі речі можуть бути протистояння", – зауважив Балицький.

"Я ще хочу до цього додати втому та вигорання на психологічному рівні. Людина хоче піти з волонтерства та повернутися до попереднього життя, проте не знає як це зробити. Я сама бачила, коли волонтер йшов з організації, гучно гримаючи дверима, бо не міг про це просто сказати", – резюмувала Попова.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чому конфліктують волонтери? Больше грошiв мало, на всix не хватае...
Відповісти
мало грошей - гризня між своїми
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні