У 14-ої бригади - річниця з дня створення

0
0
У 14-ої бригади - річниця з дня створення
В честь трьохріччя створення бригади, бійцям вручили нагороди та подарували ікону Пресвятої Богородиці.

Про це інформує прес-служба бригади у Фейсбуці.

Урочистості з нагоди відзначення третьої річниці створення нашої бригади розпочалися на плацу військової частини з внесення бойового прапора нашої бригади та святкового богослужіння. Єпископ Володимир-Волинський та Турійській Матфей та капелани привітали і поблагословили весь особовий склад, вручили командиру 14 ОМБ ікону Пресвятої Богородиці, яка оберігатиме наших воїнів.

Зі словами вітань та подарунками прибув у розташування військової частини заступник Володимир-Волинського міського голови – секретар міської ради Олег Свідерський, а також побратими з 39-го зенітного ракетного полку.

Полковник, командир бригади Олександр Жакун, вітаючи особовий склад бригади з 3-ою річницею її створення, наголосив, що пишається кожним військовослужбовцем військової частини, вручив воїнам нагрудні знаки «Відзнака командира 14 окремої механізованої бригади», а також відзначив, що вручення сотень подяк та грамот військовослужбовцям відбудеться пізніше.

"Шановні побратими, попри молодий вік нашої бригади, а 3 роки – це небагато, у нас багато здобутків. І буде, я впевнений, ще більше, адже ми сильні, досвідчені, ніколи не звернемо зі шляху, який обрали! Я пишаюся кожним військовослужбовцем нашої бригади, бажаю кожному з вас сили, терпіння, віри в себе, в нас! Перемога обов’язково буде за нами!" - наголосив Жакун.

Продовжилися урочистості в клубі військової частини 14 ОМБ, де демонстрували фільм до 3-річчя бригади, підготовлений спільно прес-службою бригади та колегами з Агентства телевізійного мовлення «Володимир». А музичним подарунком для бійців бригади став святковий концерт у виконанні артистів із Луцького району.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні